WR i Norrköping

Så igår var det äntligen dags att åka och träffa Inger på WR banan i Norrköping.
Vi har länge varit på jakt efter munkorgar till våra hundar så vi på allvar kan börja ta licen på Whippet race.
Gårdagen var mest bur-träning, och det var jätte nyttigt. Kelly och Loke har börjat fatta att man måste vara stilla i buren och att den inte är farlig. Kira är lite mer skeptisk. Men vi ska träna i morgon med. Egentligen hade vi tänkt hoppa över det och köra nästa Onsdag men va fan, det är ju lika långt som vi brukar åka till LC så vi kör till Norrköping i morgon med.Inger hade tagit med god fika och hennes vän Solvei som skulle fixa våra munkorgar. Dessutom hade Solvei med sina två whippae Vilda och Justus.. Vilda och Kelly var ganska lika till typen och hon brukade också få frågan om det var en italienare.. :)JustusVildaKelly i sin nya korg..Kira i sin nya gammal korg. Den korg som passade Kira bäst var Vildas gammla korg som var 10 år gammal. Men den var jättefin så Inger köpte den till Kira.
Eftersom vi var lite tidiga till Norrköping så han vi med en runda in på Djurkompaniet och fyndade lite. Flexikoppel 69:- Massa tuggben och blötmat till kräsne Kira.
Sen när Inger kom fick vi 3 kg torrfoder som vi ska testa, Advance. Tuggnben, blötmat och en frisbee. Så bilen var fullastad när vi körde hem.På vägen hem låg alla tre hundarna helt utslagan och trött men när mamma tog upp en vom-burgare och satte vid fläkten dröjde det inte många sekunder innan alla tre for upp.. :)

Idag väntas en utflykt til Sharpman, massa häst och hundsaker.. För det kan man ju aldrig få för mycket av.. ;P
Vi har packat god fika, kaffe och hoppas på hyfsat väder..


Semestern fortsätter..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback