Nu är vi i Motala

Nu har vi varit i Motala i ca tre dagar, vädret kunnde inte ha varit bättre och hundarna trivs utmärkt på campingen. VI har varit och badat med dem i Vättern. Loke är ett riktigt VATTENDJUR, Kelly är fortfarande lite skeptiskt till det. Hon vill bara gå så långt ut att hon bottnar..

Utställning i Älmhult på söndag 09,00 båda hundarna ska ställas,... =) Får vi se hur det går... =)

Nu ska vi till stranden här r ca 25 grader redan... =)

Ha det fint alla...

Älmhult

I Helgen har vi varit i Älmhult med Louise, Stefan och Tinny i deras stuga. Tråkigt väder men en mysig helg.
Kelly har haft väldigt kul, varit utomhus hela dagen och till och med badat :) inte illa för en vattenskygg whippet  (Hon hatar vatten) men hon gick i frivilligt.. !!
Lite smått bortskämd blev hon ju då av Louise som då inte kan motstå en whippets ögon och dom ser ju såååå hungriga ut, klart hon fick slika skålen efter filen vi frukostbordet :)

Men det gör inget att vi har en av sveriges MÅNGA bortskämmda whippar...


Loke hälsar på...

På lunchen i dag tog jag med  mej hem den lilla teroristen Loke..Alla blir trötta av värmen..

.... Vissa kan t.o.m sova i värmen om än i en väldigt märklig ställning...

Hovböld del 2

Nu har Bettan varit på återbesök på Stensetad hästklinik, hon var tyvärr inte helt Ok än så det fick bli en runda gips till men nu behöver bara hoven vara lindad. Det tråkiga är att hon måste stå inne i detta fina vädret och stackars Molly får också stå inne.. Men men dom har det svalt och skönt och det går ingen nöd på dem..

Lite bilder från stallet i dag, Bettans hov är lindad som en fotboll hon ska ju gå på mjukt underlag..

Bettan med sin jättehov..

Stranden..

Idag har det varit så himmla varmt att efter jobb bestämmde jag mej för att packa väskan och dra till stranden... Det blev Kelly andra besök där, fast denna gången var det inte kallt, och till och med JAG badade.. Hon tyckte det var ganska kul att bada med mej men hon gillade inte grusen som fastnade på hennes nos när hon var blöt..
Hon var lite som "Kusinen från landet har hittat till stranden".. Hon hade sååå mycket att titta på..


Hon är så fin...Vi fick busa lite så hon skulle torka.. all den grusen ville man INTE ha in i bilen.. En jättemysig fredag eftermiddag.. =)


VeckoRevyn, nu även för hundar...

Husse och Kelly läser min VeckoRevyn..