Det går framåt..

Kiras feber är borta och hon ska gå på antibiotika tills på Fredag. Kelly har hostat rätt mycket, men det värkar som om hennes också är på väg bort. Jag gissar att båda är hostfria till helgen.
Men nu har stackars Loke blivit dåligt, hostar och kräks men ingen feber.
Bisolvon har hjälpt hundarna jätte mycket på kvällen så dom har kunnat sova i alla fall..
Liten updatering men hinner tyvärr inte mer.. =(

Ingen förbättring..

Fortfarande feber 39,4 grader och jätte slö och trött.. Blev lite glad när hon åt lite färskmat i morse, men den lyckan var kort för hon spydde upp allt nästan 10 minuter efter inkl. antibiotika tabletten antar jag som hon fick med i fodret. Men Johan är och hämtar ut receptet. Vatten lyckas jag dock få i henne rätt så lätt. Försökt även med lite glass, men hon vill helt enkelt inte äta.
Om hon fortsätter kräka upp allt får jag nog ringa dom igen och höra vad som ska göras...
Åååå vad jag hatar se henne ligga och se helt bedrövlig ut..
Sen är Kelly också dålig... börjat hosta precis som Kira, så hoppas hoppas att hon inte också får feber och ska behöva må så dåligt...

Jag ska i alla fall och rida i Burces skog idag, så hundarna får vara ensamm ca 2-3 timmar idag.. Det får dom klarar...
Typiskt dessutom att det ska vara jätte fint väder idag och mina stackars hundar får inte gå lång runda...

Djursjukhuset IGEN..

Stackars min lilla Kira, hon vaknade i morse och var jätte nedstämd och hängig. Ville inte äta. Inte ens köttbullar eller leverpastej och då är det något allvarligt fel på henne.. !!
Tog tempem på henne och hon hade 39,6 grades feber och kändes jätte varm.
Åkte in på Djursjukhuset i Helsingborg då Din veterinär som jag brukar gå till hade stäng pga. utbildning.  Jag är inte jätte förtjust i Djursjukhuset om jag ska vara ärlig, men dom har ju öppet alltid.
Vi kom in kl 15,15... Fick sitta i bilen till 17,00.!!!!
Sen kom vi in i ett rum.. fick vänta till 19,15 innan vi ens fick träffa en veterinär.. !!! Sen tog dom lugn röntgen och blodprov. Hem med antibiotika i 14 dagar... Hemma kl 20,30.. Kul Fredag kväll.. Jag fattar inte att man ska behöva vänta sååå länge..
Nu ligger hon i soffan och sover tungt.. och jag ska kolla på det sista av Idol...

Mer info kommer...

Fina Kira som är sjuk..Kira har varit dålig i helgen.. Började med konstig hosta/flåsande. Jag trode inte hon fick luft. Ringde veterinären direkt på morgonen oh dom bad oss komma in. Dom tog blod prov och det var OK så dom satte in behandling för noskvalster. Men igår tyckte jag hon blev sämre så jag åkte in med henne igen. trodde hon skulle dö på natten som det lät om henne. Väl hos veterinären tog dom EKG på henne samt ultraljudade hjärtat. isstänkt diagnos nu är Kennelhosta. Men hon visade även en liten förändring på EKG så det kan vara hjärtmuskel inflamation. Villjet fall som är det enda som hjäler VILA. Så nu är hon ordinerad 10 minuter * tre promenader om dagen samt inget bus.. Det lär ju bli lätt. Om 3 veckor ska vi tillbaka och ett nytt EK hos hjärt specialist Torkel Falk.
Hon är dock väldigt pigg och äter/dricker bra. Så jag gissar på kennelhosta. Det trodde veterinären också var mest roligt då den pytte lilla förändringen kunnde vara helt normal också..

Fortssättnig följer med updatering...
Nu har ni fått lite bilder igen... =)


Spöket Laban..

Nina var och hälsade på i helgen.. Tjejkväll och hundträff. Nina har köpte en weimaran valp om är tre månader nu...Flygande Laban...

Söndag morgon..

Sådan husse sådan hund...Kelly försöker förtvivlat få sitt huvud under täcket, precis som husse måste hon ha täcket över huvudet när det blir ljust i lägenheten. Jag och Kira är uppe sedan länge.Hon fick nöja sej med att trycka under nosen..


Bilder från Malmö valp.

Kira ställdes ut på malmö valp. Kom på tredje plas utan HP.
Men fick jätte fint kritik. Var dock lite valpig än och det kan jag hålla med om.. Men hon växer för fullt så vänta bara... =)På väg att ställa upp henne lite snyggt..


I snygg trav för domaren...

Är nöjd med Kira och trevligt att träffa lite folk och shoppa lite.. =)
Bilder från LC Klubbästerskapet.

Sammanfattning i biler.
Nu har jag lånat mammas kamerasladd och här kommer bilder från veckorna som gått..Varit på LC tävling KM. Kelly kom på 15 plats. Loke kom på 12 plats.Kelly på KM i sjöbo.Kelly i blått och en hund från Budkavlens i första loppet.Innan start..

Jättebra arrangerat... och tur med vädret.


(Bättre sent än aldrig)

Trötta mej (och er)

Jag blir så trött på mej själv att jag inte kan åka till affären och köpa en ny kamera sladd. Har massor med bra bilder på hundarna från alla äventyren..
Idag har vi i alla fall gått lång runda, kastat boll med Viggen och Loke och sen myst i soffan.
Snart kommer bästa kompisen Nina och ska färga håret och med sej har hon sin Werimaran valp Laban som är tre månader. Får se hur tuff han är när han får möta två pittbulls-whippet damer.. Haha..
Vi ska ha lite torsdags mys och kolla på mammas pojkar på tv 5. Totalt meningslöst program men jag bara måste se det.. !!


Tre nötter i samma lopp..

Eftersom vi få inte är som alla andra och inte har en anning om vad man bör och inte bör göra på rundbana i Landskrona så satte vi alla tre påarparna ( Loke, Tilda, Kelly) i samma lopp.
Tilda
har sprungit det innan och var het på trasan men hon hade nog inte sprungit ur stängd bur.
Loke
är tänd som alltid på trasen men har heller aldrig startat i stäng bur och,
Kelly som inte vill springa alls och som aldrig har startat i bur.
Ja, dessa tre hundarna stoppade vi in i burarna, fast dom var öppna bak och de for iväg som tre pilar runt banan. Kelly SPRANG, jag är så glad över att min lilla råtta har fattat och faktiskt sprang hela loppet. Tiden var ganska usel och Loke vann överlägset över de två damerna.

Loke fick nog 22
Tilda fick nog 24
Kelly fik nog 28


Vi är nöjda i alla fall och alla tre hundarna sprang jätte bra. Så nu satasar vi på att ta licenser med dem till nästa sänsong.
Hund blir det ju hela helgen då det är Malmö i morgon för Kira bus mus... Som var lika tänd på trasan i dag som alltid. Jag tror hon kommer bli en alldelles utmärkt löpar hund.. Hon har mycket mer driv än Kelly. Men Kelly är Kelly och det finns ingen annan som henne, min lilla råtta...=)

Nu blir det pizza med familjen då alla var för trötta för att laga mat. ska bli gott med mat nu när man stått och frusit i två timmar ute..

Ha en bra Lördagkväll..

Rundbana i Landskrona..

Dålig updatering som vanligt, skyller fortfarande på trasig kamera sladd. Det är inget kul att skirva inlägg utan bilder. Men nu är sladden betsälld och hoppas att det kommer inom kort.
Idag ska vi träna rundbana med hundarna. Det blir Loke, Kelly och Tilda som representerar Påarp nere på Greyhound park i Landskrona. Kira ska med som sällskaps dam och bli ännu mer taggad och utvecklas till ett ännu värre "Jaga-trasa-monster".
Hoppas det blir lite lek efteråt så även Kira får rasta sej. Sen ska hon ju åka till Malmö valp i morgon.. Hennes brossa blev BIR valp nu igen.. Klenod´s Urax.. Han är jätte snygg så det är inget konstigt.. =)
Hoppas Kira går bra i morgon med..

Ska ta bilder idag och lägga upp så fort jag bara kan..