Bästa helgen...

Jag får noga säga att detta är är en av de bästa helgerna, Och allt tack vare vädret. Lördagen inleddes med sovmorgon och en god frukost, sen ut och körde MC med mamma, pappa och Christer. Körde en ganska långrunda och vädret var helt perfekt. Det blev ett glasstopp i Röstånga också.Så mysigt att få vara så nära Johan hela dagen.
Sen red vi en runda sen Bowling med Lina och Timmi på kvällen. Vi satt inte stilla mycket kan jag säga.
Söndagen var vigd åt hundarna, johan skulle äntligen få se LC. Tyvärr tävlade ju bara Kelly pga. Kiras skada. Men tänk så bra det gick ändå. Vi har tränat hundarna jätte mycket inför detta provet, med långa promenader, cykling,löpning och massa bollkastning.Vi träffade Ingers Göran som hade med sig Kiras bror och Birgitta som hade med henns syrra. Här är mamma med Loke och Johan med Ingers andra hane Linus.Johan och Linus..Kiras bror Emil med GöranFina Loke. Han kom på 27/38 hundar. Så han gjorde inte sin bästa tävling..
Men det gjorde Kelly som fick 78,25 poäng och kom på 20/38 hundar... Förra provet hade hon 68,25 poäng så det är en bra ökning. Men man såg att henns kondition var mycket bättre än sist och även hennes start. Så det var skit kul. Jag eller rättare sagt ingen trodde nog att Kelly skulle komma förre Loke..Kelly, röd hund.
Mamma hade dessutom gjort god lunch och det var så mysigt att sitta ute och äta det.Johan och Kira lunchade ihop.Lite sol var inte helt fel och det resulterade in att vi båda ser ut som två stoppljus i ansiktet. Men det var super härligt. Jag är så glad att jag har träffat någon som får en till att må så bra och som vill hitta på saker. Och dessutom älskar hundarna.. Det är total lycka...
Söndagen avslutade med en MC runda till Krapperup och sen pizza.. :)

dessutom blev Kira friskförklarad idag, toppen toppen. Så veckan kunde inte ha börjat bättre heller. Och vi såg vargen som har vandrat i Helsingborg.... Första och förmodligen sista gången man får se en vild varg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback