Bilder från idag..

Äntligen sol... Inte jättevarmt, men sol sol... :)



Maten är strax klar.. grillad kassler och ris med bearnaisås eller hur f*n det stavas.. ;P



Solen skiner på Öland..



Hundarna ligger nöjt i bilen. Jag sprang och johan cycklade en bra runda nu på eftermiddagen. Kändes riktigt bra i dag med löpningen. Mamma cyklade med Loke också.
På bilden ser ni min och mamma investring från tvååker, en fläkt man hänger på burarna. Man kan sätta dit en kylklamp också om man vill ha mer kyla.. Vet att många har dem och är nöjda och hittils är jag väldigt glad för den. Och såklart hundgrindarna från Volvo, bästa köpet.. Hundarna stromtruvs i bilen och har gott om plats på sitt duntäcke.. Är man två vinthunds divor så är man.. :)

Imorgon bär det av mot Motala.. Hoppas att semestern ska löpa på smidigt..

sista dagen på Öland..

Dom hade lovat fint väder i dag, men när har metreologerna någonsin haft rätt?? Inte i dag i alla fall. Molnigt och ca 15 grader och blåst..
Håller just nu på att tvätta lite kläder... Jag hade mest packat sommarkläder men dom har man inte kunnat använda. Och jag tog inte med så mycket långbyxor och tjocke tröjor. så därför fick det bli tvätt i dag..
Efter det ska jag och mamma in till Färjestaden och handla en sele till Loke. Mamma har glömt den med men sa att hon hade hittat en jättefin på djurkompaniet. Men man måste nästan ha hunden med när man ska köpa sele så man kan pröva. Kelly skulle också behöva en sele så jag tror bestämmt att Loke och Kelly får följa med till köpcentrat idag.
Det bästa med Öland är nog att det faktiskt är hundvänligt. Man får ta med sej hundar in i affärer, inte alla men många.. Det står vattenskålar på nästan alla uteserveringar där det står hundbar på. Man få alltså ha med in på uteserveringar. Man får till och med ta med dem in på Ölandsdjurpark...
Inatt har det blåst jätte mycket och hundarna har varit ganska oroliga. Kira sommnade till slut på mej, men det var ganska mysigt det med. Jag älskar att ha hundarna nära när man ska sova.. könns så varmt och tryggt..

Ibland händer det konstiga saker i livet, saker man kanske inte har planerat, men vi ska i alla fall lämmna Öland i morgon och fortsätta mot Motala. På Tisdag är det äntligen dags för WR träning med Inger i Norrköping.. :) Ska ringa henne nu faktiskt..

Semestern fortsätter, bilder kommer senare idag..


Öland...





Ölandsbron..



Bad babes.. ;P



Pappa



Carro..



Kira och Kelly efter löpturen i morse..



Min fina Kira, med sitt nya fårskinn. Hon har ju en rymningssäker sele men den var så hård framme i kanten så jag köpte ett nackludd till hästar på Börjes i fårskinn och satte där. Mjukt och skönt..



Kelly uttrycker sitt missnöje när matte ska gå utan henne...



Vanlig frukost syn. Två små långnosar som tigger..
Man är så duktigt när man skaffar hund och sätter upp regler. Jag hade en regel om att hundarna inte får mat vid bordet, som synes har vi inte den reglen mer.. :)



När det inte fungerar att tigga från golvet har Kelly kommit på att om man hoppar upp i knäet så får man kanske något.. Och till 99% så fungerar det ju. Hon få väl ha någon fördel för att hon är liten..



Ni ser kanske att köttbulle paketet framför mamma är tomt? Gissa vem som har ätit dem?? Kan det var limpan som ligger i mammas knä?? :)

Nu på morgonen bev det en löprunda, igår hoppad jag över den för det regnade så mycket. Fick med mej både pappa och Johan. Sprang ca 4 km i dag bara. Som alla de andra rundorna så vann jag och Kelly lätt.. Så nu ska jag åka in till Borgholm och unna mej ett par nya löpar-tights :). ( Ett par till, köpte ett par andra igår med !!)
De andra badade i dag, men det är så jäkla kallt så jag ska nog köpa en tidning och lägga mej och läsa.

semestern fortsätter...


Bilder..



Hundbadet igår..
Idag dugg regnar det så vi har varit inne i Borgholm och shoppat. Blev två nya träningsbyxor, inte helt fel..



Pappa efter att vi hade en liten brottnings match på gräset. Som man kan se så förlorade han, precis som på löpningen i morse.. :)



ölandsbron, utsikten från vårt tält..



Igår blev det ganska sent, en skön men kall kväll..

Nu sitter jag och Caroline i husvagnen medan de andra är och handlar.. Hundarna ligger gott i bilen. Kira är trött efter morgon löpningen och Kelly tog sovmorgon igen..
Tråkigt nog har Kira inte slutat löpa än.. Jag blir snart tokig på det.. Så tröttsamt att ta på/av tikskydd hela tiden. Dessutom har jag råkat glöma det en gång också så jag fick åka och köpa ett nytt. Men men shit happens..
Nu ska jag fixa lite lunch, i kväll blir det tacos och långrunda med hundarna. Tack och lov har dom inte fått några fästingar än.. Men Kira bet ihjäl en geting igår, jäkla tur att den inte stack henne.


Hundbad och sol

Öland har visat sej från sin soligaste sida idag, Eftersom man har längtat så efter sol låg vi ute och pressade hela dagen till följd av att man nu är röd som en kräfta.. Men det är smällar man får ta när man har semester :) Vi har även varit och badat med hundarna, här är ett jättefint hundbad. Långrunt och ingen tång. Kira blev helt överlycklig när vi kom ner till vattnet.

I morse vaknade jag vid 7,30, konstigt att man inte kan sova när man har semester. Men det är väl alltid så att har man ingen tid man måste upp är det lättare att komma upp. Hur som helst, jag gick upp och drog på mej träningskläderna och tog fram hundarnas koppel. Kira hoppade piggt ner från sängen och ville hänga på. Jag kallade på Kelly som sömnigt tittar ut från täcket med sin nos för att snabbt dra in den igen och sova vidare. Tur man kan räkna med Kira. Pappa sov också så det var bara jag och Kira och Mp3 laddad med bra musik. Men det var riktigt skönt. Inget rensar huvudet som en joggingrunda. Sen lite frukost på det så hade man en toppen start på dagen.

Morgondagen ska förhoppningsvis bli lika fin och jag ska sola vidare, och ta min morgon joggingtur. Och i morgon ska pappa med, om jag så ska dra upp han ur sängen. Samma sak gäller Kelly. HUndarna ska ju springa i Norrköping om en vecka. WR träning och sedan en träning till veckan efter. Ska träffa uppfödar Inger och ha lite privat träning så vi kan ta licens på det med..

Nu ska jag ut och njuta av kvällen, Ölandsbron i skymmning är riktgit vacker. Ska ta bild och lägga in..

Långe Jan..

Idag har Öland bjudit på bättre väder. Kanske inte så man ligger och solar men vi inget regn och kvällen nu är helt perfekt.. Vi har varit och tittat på Långe Jan, fyren på Ölands södra udde. Tydligen är det där man kollar flytt fåglar och sånt skit, ( Pia du hade nog trivst, massa fågelliv och fågelskådare med sina kikare.. HAHAHA..)








Fågellivet..



Långe Erik



Delar av utstikten från långe Jan..



Världens sötaste Caroline..



Pappa är ju alltid bäst... :)



Glass paus..



Joggingturen i morse vid 9 tiden..

Nu väntas lite mat, ugnsbakad falukorv och potatismos, min favorit speciellt eftersom farmor lagar den.. :)

Tänk vad vädret kan göra för ens humör?? Nu när solen skiner strålar mitt humör i kapp.. Har dock lite problem att koppla av, jag gillar att göra saker hela tiden, men man måste lära sig att slappna av.. Man kan inte stressa hela tiden..
Så nu ska jag fortsätta med min semester.. :)

God morgon



Nu väntas snart en löprunda med hudarna och förhoppninsvis pappa.. Hundarna är dock ganska morgin trötta och ycker fortfarande att det är lite väl tidigt att gå upp på semestern nu.
Vädret är helt ok i dag.. Ingen sol men inget regn i alla fall..



Söta kelly..




Då är man äntligen på plats..





Vad lockande det var att köra mot Öland...



Ölandsbron gav ett ganska kallt intryck..



Det kändes som om alla flydde från Öland.. ;P



Kan man kanske förstå när vi checkar in på campingen sa värden jag ska bara kola så ni inte har pool på eran plats.. Haha.. Sen fick vi våra platser och dom var ganska torra..Värre var det för våra grannar... Haha.. Dom flyttar tältet på husvagnen och hittar en torrare plats.. Haha.. Jag skrattade så jag blev helt tårögd.. Det och det kunde jag jag behöva för jag tvingades att lyssna på radio p4 HELA vägen från Tingsryd till Öland.. Skit kanal..



Vi har dock fått upp vårt tält och mamma och dom med.. Men att sätta tält i regn är inte min favorit.. Campingliv i alla ära men detta är ingen jätte hit. Nu hoppas jag att veckan ska bjuda på bra väder så jag kan springa lite och bada med hundarna och sola.. Håller på att tappa all min färg ju..



När alla tälten var satt blev det lite fika i alla fall. Sen gick jag rundan med hundarna. Nu inväntar jag bara maten...
Denna semestern är verkligen humörsfrestande, på många plan. Men ibland eller rätt ofta ska man inte övertänka allt, utan bara göra det man känner för. Inte alltid tänka att det värsta ska hända, det kan ju faktiskt bli till det bättre.. Ibland gör man sig själv lite till martyr. Tyckar att allt bara går emot en. Men det är faktiskt bara man själv som kan vända det. Ibland fegar man, trots att man vill.. Ibland behöver man bara hitta rätt verktyg för att kunna ta sej ur det..  Jag tror jag har lyckats med det i alla fall.. Man har inte roligare än vad man gör det.. Så nu ska jag ta en cider med mamma och farmor och mysa med hundarn innan maten.. :)

Allt löser sig...  på ett eller annat sätt..;P


Ösregn och 12 grader..

Då var semestern påbörjad och vi körde igår mot Tingsryd. Planen var att stanna en natt för att sedan fortsätta mot Öland. Mamma och jag skulle shoppa på Börjes var tanken, men ack så besviken jag blev. Inte alls så mycket saker som jag trodde. Blev en del saker till hundarna bara och flug medel till hästen.



Detta är vad jag har stirrat in i 18 mil och nu 12 mil till idag..:)



Såhär ser det ut när vi kör just nu..
Det regnade och blåste så mycket inatt att flera tält på campingen hade rasat och jag var vaken nästan hela natten för det regnade så mycket och blåste. Det hörs så mycket i en husvagn. Fast det var ganska mysigt. Jag tog fram en bra bok, öppnade fönstret så det drog lite kallt och tog båda hundarna och stoppade ner dem på varsin sidas om mej under täcket och myste. Kelly och Kira hatar som de flesta andra whippar regn och blåst och var mer än nöjda över at få ligga och mysa med matte under täcket och jag är glad att jag har mina små sängvärmare.. Ingen långpromenad blev det med tanke på vädret men jag hade som tur var packat ner regntäcke till mina hundar. Mamma hade inte gjort det till Loke så han fick låna ett av mina..

Måste bara säga så smidigt det är med mobilt bredband, sitta i bilen och surfa det är ju helt perfekt..!! Det är med andra ord inte jag som kör i dag. Tur är det för jag är ganska trött.. Men vi hoppas på sol på Öland.. :) Jag är ledig i alla fall.. Hoppas nu att Nina kommer upp i slutet av veckan.. Hade varit super kul. Festa på Öland är grymt kul..

Updatering kommer under veckan..

Ha det bra...

Snart semester..

Och då kommer jag förmodligen inte att updatera. Beror på om jag köper ett mobilt bredband eller inte... :)
Ska bli ganska skönt att komma iväg och ta det lugnt...
Tränade brottning igår kväll, första gången sedan jag bröt handleden. Det känndes faktiskt ganska bra, lite värk i den nu på morgonen, men inget som inte en panodil rättar till.. ;P
Fick även gå upp kl 06,15 idag för att köra till billesholm och lämmna Johans bil på lagning nu innan semstern.. Jag som hatar att gå upp så tidigt, och hundarna med. Inte förre 07,45 tack.!! Har dessutom massor massor att göra på jobb i dag. Alla vill fixa håret innan man ska gå på semester.
Men nu kör vi full fart mot helg och semester.. Fast jag är så trött så jag skulle kunna somna direkt här i soffan..

Det löps forfarande på Kira tyvärr, trodde det skulle hinna avta lite innan vi åkte men icke. Kelly är i stort sett klar med sitt löp.

Ha det fint

Veterinär-besök..

Idag skulle Kelly till djursjukhuset för att få sin årliga vaccination, Lika bra att ha det gjort innan semestern.. Vill inte gärna behöva hitta en veterinär på Öland eller i Motala...
Innan vi åkte dit stanade vi till i Bruces skog och gick en lite runda... Skönt väder nu när det har regnat lite.
Jätte lite folk inne på djursjukhuset, med tanke på att jag tog med mig båda hundarna in, dvs. två löptikar så var jag ganska glad att det bara var vi i väntrumet och en tik till..
Passade på att väga båda hundarna...

Kelly: 9,5 kg
Kira: 11,9 kg


Där är ju lite skillnad på dem.. :)

Kelly blir tre år nu i Augusti.. Kan knappt fatta hur snabbt tiden har gått, känns som förra året hon var en lite valp. Men hon är ju minst än så hon är ändå min lilla bebis.. ;P



Sorken..






Man bli ju lite valp-sugen när man kollar hennes valp bilder.. :)


Tur på söderåsen..

Slutade lite tidigare idag och åkte direkt till stallet. Mamma och jag hade bestämmt oss för att åka upp til farfar och farmor på söderåsen och rid en längre runda.. Man blir så trött på runderna här hemma. Dessutom ville jag ha kuperad terräng.. Bra träning för både Bettan och Tess...




Vädret var helt perfekt för att rida och vi valde en runda som tog ca 1,5 time att rida... I vanliga fall gillar jag inte att bara skritta runt, men det är så annorlunda där i skogen. Man hör inga bilar, massa folk.. Bara hovklappret från hästarna och någon enstaka fågel..



Utsikten på sian ställen kan man inte klaga på...



Mamma och Tess njöt av utsikten..



Tror ni att vi galopperade ??? ;P



Två trötta hästar hemma igen... Avspolade och lite god kvälls mat..



Nu är även jag riktigt trött så det blir in i duschen, sen sängen.. Jobb 9,00 i morgon... Kanske stranden på hästarna och hundarna på kvällen..

Fredags-mys

Efter en svettig dag på jobb, och en stor längtan om att snart ha semester bestämmde vi oss för att åka ner på stranden med hundarna och mysa lite.



Sagt och gjort vid 5 tiden packde vi in hundarna, körde ner på Ica och handlade lite god fika och sen styrde vi mot örbyängar och hundbadet.



Husse hade packat sin lilla kylväska och tyckte minnsan att han var värd en öl efter jobb.. :)



Kira hade full koll på allt som hände på stranden och tyckte det var jätte orättvist att hon inte fick bada hela tiden...



Alla bara ville sola och ingen ville bada med stackars lilla Kira..



Kelly var helt nöjd med att få vara på land, att behöva tvingas bada en gång är fullt tillräckligt..!!



Bättre att sitta och kolla på folk..







Det var nästan inget folk på stranden vid 17,30 och vädret var helt perfekt, det fläktad lite. Träffade även en trevlig tjej med två salukis..
Sen när man kommer hem är det sååå tråkig att behöva bada hundarna igen. Men vad gör man inte för sina älskade små hundar.. ??

Kvällen avslutades med brossan och hans tjej, en god öl och lite kort spel..
I dag blir det till att tvätta och vaxa husvagnen innan vi ska på semester...



Jobbigt..

.. Men inte föss oss, utanför mamma och pappa nu när mina tikar löper. Vi bor ju bara ca 500 m från varande. Vi går alltså samma runder och jag hälsar ju på rätt ofta. Loke har blivit helt galen, bara ylar och piper hela tiden. Trots att vi inte ens har gått förbi. Så nu äntligen har jag och mamma övertalat pappa att vi ska kasterar honom. Så det blir i september. Pappa har kört med argumentet att kastrerade hanar blir tjocka och lata. Pratade med veterinären om detta men det var inget dom tyckte. Möjligtvis att som blev lite mer matglada men det styr man ju själv. Jag tror det kommer bli jätte bra.. Han ska ju inte användas i avel i alla fall..
Nu måste jag dra till jobb för jag ska inom mamma och dem och stänga deras fönster så att grannarna slipper höra deras hundar hela dagen. Sen i kväll blir det nog en riktigt slappe dag. Funderar på att åka till stranden med hundarna om vädret håller i sig...

Ha en bra fredag.. :)

Stranden..

Igår kväll vid 20,30 åkte hela gänget, Mamma och pappa med Loke. Pia med Lina och Tilda, Sofi med Doris och vi med våra två hundar ner till örbyängar. Pia hoppades att vi skulle vara själva så dom kunde vara lösa.. ;P Eller inte, massa med folk och hundar. Men det var jätte mysigt i alla fall. Kira njöt nog mest som det vatten djur hon är..
Sen blev det bad i badkaret för dom när vi kom hem. Det är det enda jobbiga med att bada dem i slatvatten, att man måste bada dem igen när man kommer hem.



Johan och Kelly



jag, caroline, kira och tilda



Johan, Pappa och Loke



Sofi och Doris



Och så avslutar vi med lilla Lina som inte ville bada..:)



Hon är bara för söt...

Ikväll hoppas jag kunna lura med Johan till Råådalen kanske.. Hundarna älskar att få gå på nya ställen..

Gamle man..

Måste bara tillägna ett inlägg till Viggen. Världens bästa kompis...




11 år och fortfarande boll tokig. Även i denna hettan. Jag låg och solade i dag och så kom han med bollen.. Lilla gubben.. Han är bara så fin..



Hade jag bott anorlunda så hade jag defenitvt haft en Viggen. Och en dag när jag gör det ska jag ha en. Världens mest trofasta hund, tror jag. han gör allt för en.. Älskade lilla Viggen..



Skönt att komma hem till husse.

Jag antar att Kira saknade husse med.. :)



Så efter att vi vaknade igår gick vi hem till mamma och pappa och badade, solade. Senare på kvällen åkte vi ner till stranden med hundarna för att dom skulle få bada. Kira älskar det, Kelly går i bara för att matte går i..








Husse och Kelly är bad krukor..



Mitt lilla vatten-djur..


Tjej-helg i Tvååker..

Jag vet att jag innan har skrattat och lite rent av tyckt att det är lite patetiskt alla dessa människor som åker land och rike runt. Kånkandes på sina stor husbilar ( Med bilder på deras hundar på :) eller husvagnar. Men efter denna helgen när jag efter mycket tjat fått med mamma och husvagnen till två dagars uställning i Tvååker, måste jag säga att jag förstår alla tokiga hund människor som kör land och rike runt. Det är kul !!



Vi fick plats på en liten camping som hete Rödlix. Det var egentligen en bondgård som man campade runt om. Med en massa djur. Jag fick backa in husvagnen, jag backa..!! Men det gick skit bra. Jag börjar bli grym på det.
Vi åkte redan på Torsdag kväll efter jobb för att slippa stressa upp på Fredag då utställningen började kl 9.

Vaknade dock 05,30 av att några, förlåt IDIOTER som också campade där släppte ut sina 10 papiollon eller nåt annat sånt smått som stod och bara bjäbbade ( Skällde) Var finns hänsynen till andra?? Hörde att även andra campanade tyckte det var korkat.
Packade in alla de tusen grejorna man bara måste ha med sej.. :) Burar, filtar, vatten skålar, papper, stolar etc.
Björg foss dömde. Kira fick en 1a och kom 4a i gruppen. ( Hon kom samma på Söndagen) Med jätte fin kritik. Hon uppförde sig dessutom bättre i ringen än vad hon gjort innan. Så det var positivt.
Träffade även uppfödar Ingen och hon hade med sig Emil, Kiras brossa. Han är bara så fin:) Han gick jätte bra på utstälningen.
Jag ställde öven ut Loke, mammas hund. Han uppförde sig kanon-bra men påverkades alldeles för mycket av värmen. Han fick tyvärr tvåår båda dagarna, men han var finast i alla fall. :) Han verkade i alla fall vara nöjd med denna helg. Han fick vara med matte hela dagen, sen ligga på utställningen i sin bur och skälla på alla andra hundar som gick förbi. ANdra whippar gick dock bra.. ;P KIra fick en massa leksaker med sig hem också, Och en munkorg för Whipper race som vi ska börja ta licens på nu til hösten. Den tackar vi Inger för :)
Skulle kunna skriva en hel novell som denna helgen, men nu får det bli lite bilder i stället... :)



Vår lilla hörna...



Jag och Loke i ringen



Jag och Kira i rörelse..



Inger och Emil



Såhär trött blir man efter utställning..

just ja, efter utställningen på Fredagen, då det var så varmt åkte vi faktiskt till ell hund-bd oh badade hundarna. Det var väldigt uppskattat.. :)



Boll-tokig

I förmiddags var jag ute och kastade lite boll med hundarna innan jobb. Kira har dock en liten knäpp ideé tror jag i alla fall för att vara whippet. Efter vi har kastat boll måste hon bära bollen, oavsett hur lång runda vi än går. Hon släpper den inte ens när hon gör kissar..








Kira älskar sin rosa boll..

Efter jobb ringde Nina och övertalade mig att springa en runda med henne. Eftresom jag tyckte att det var svalare fick hundarna följa med. Så nu är dom lugna och fina...
Måste bara påpeka så bra nikes nya löpar-skor för tjejer är att springa i. DEssutom är dom rosa.. :)
Har även börjat packa husvagnen inför morgon-dagens tripp till Tvååker med mamma och Caroline.. Ska blir riktigt mysigt faktiskt...

Då var det dags igen.

Nu har det börjats löpa här hemma, hundarna då alltså.. :) Kelly började igår och jag tror Kira är på gång nu med. Typiskt när vi ska åka till Tvååker i morgon och ställa ut två dagar. Men vi ska ställa henne i alla fall. Stackars Loke bara som måste dela husvagn med en löptik.. Men han bryr sig faktiskt inte alls om dom.. Han har väl inte fattat än.. ;P

Måste bara tipsa om jätte-bra tik-skydd från Hurtta. Sitter kannon bra och är dessutom snygga..




Kelly i sitt fina tik-skydd



Påminner lite om typ Bjärn Borg kalsoner med namnet tryckt på resårn.. Skämt och sido. Dom sitter jätte-bra och det blåå bandet är elastiskt så det trycker inte på dem. Lätta att tvätta samt att ta av och på.


Att få vakna bredvid dej..






Mitt älskade lilla hjärta..


( Kelly vaknar man sällan bredvid då hon är som fast klistrad på dina fötter under täcket, väldigt gott på vintern, varmt som fan nu på sommaren.. Kira sover dock alltid på sin kudde bredvid min)

Resultaten från KM i mörrum..

Det var ju tur att jag inte slog vad med pappa om att mina hundar skulle komma bättre än Loke.. ;P Loke kom på 4 plats bland whipparna och 7 totalt. Grymt bra av honom.
Kira kom på 12 plats av whipparna och 17 plats totalt.
Kelly kom 13 plats av whipparna och 18 totalt. Skilde 0,34 poäng mellan Kelly och Kira. Loke hade nästan 4 pöäng mer.
Men jag är jätte nöjd i alla fall. Tror det var 26 whippar som startade så det är jätte bra. Jag viste att Kira inte sprang så bra som hon brukade, men jag tror att värmen påverkade henne mest. Men jätte stolt över Kelly med. Förra gången hade hon typ 76 poäng och nu 81,33 så det är en bra förbättring och hon sprang jätte bra.


Hot Hot..

Vilken värme..!!! Men man ska inte klaga, jag älskar det.. Tur man jobbade 9-14 i dag så man har kunnat glassa i solen i dag med.. :) Lyx liv..
Hundarna tycker dock att värmen är ganska så jobbig eller är det för att dom är trötta efter igår... Om värmen ger sig i kväll så ska jag ut och rida en runda med Izabell... Johan jobbar ju sent i dag med så jag kan vara i stallet hela kvällen i dag.
Nu sen det blev fint väder har jag även slutat lata mej och kör numera inte bil till jobbet..!! Jag cyklar, att jag inte gjort det innan. Förra veckan när jag hade med hundarna på jobb cyklade jag med dem upp. Kelly gillar det, medans Kira inte tycker att det är någon höjdare.



Fick ju en ny fin cresent cykel av pappa förra året, som jag inte har tyvärr inte har användt så flitigt.. Men det är väl bara så att när vädret blir varmt och skönt så blir man mer sugen på att cykla och jag ska faktiskt ta fram mina inlines också. Kan vara ett bra komplement till löpningen. Frågan är bara om jag kan åka inlines med hundarna. Jag kan ju inte ens bromsa.. :)

Nää nu kallar lunchen innan jag ska röja lägenheten..

Klubbmästerskap i LC


08,30 packade vi in hundarna, burar, parasoller och massa isflaskor och körde till Forsbacka, Mörrum. Tog ca 2 timmar lite mer men det var jätte mysigt att bara sitta och prata med mamma och pappa. Vi skulle först inte åkt dit för jag/vi tyckte att det var för varmt. Men vi ändrade oss, tur var väl det... Jätte fint LC fält intill en Å så hundarna badade både före och efter sina lopp. Sen blötade vi handukar och la över hundarna. Dom blev svala jätte snabbt.
Dom sprang vars 1 lopp, man märkte att värmen tog hårt på dem. Dom var inte riktigt lika taggade som i vanliga fall.. Tog inga bilder för det gick så snabbt mellan våra lopp. Jätte bra arrangerat, allt beröm till alla funktionärerna och arrangörerna.. Verkligen bra jobbat.
Våra tre monster sprang bra tyckte jag, den som överraskade mest var nog Kelly som verkligen visade fram fötterna. Ska bli kul att se vad dom fick för poäng sen. Men jag tror nog att Kelly får bäst poäng av våra tre.'





Vi hade tre slagna hjältar i bagage-luckan på vägen hem, vi hann även med ett stopp på McDonalds.. Mmm..




Korten tagna med min mobil kamera, därav den kassa kvaliten. Och att jag fotade från baksätet.



Kelly Belly Bula.. :)


Mer bilder

Första bilder är på Kira, Midsommar afton. Andra bilder är på Caroline och Flisan när dom tävlade hoppning i Viarp. Två felfria rundor på 50 cm. Riktigt bra jobbat med tanke på att Flisan var den enda shettisen.. Duktig lite ryttarina också, men så tränar dom mycket också..