Papperskass...

Kelly växer i en rasande takt. Nu har hon växt ur sitt andra täcket... =( Får åka och handla ett nytt fint.
På söndag börjar våran valpkurs i Bjuv. Det ska bli väldigt spännande att se hur det går.

I dag har vi varit och handlat julpynt och nya jul blommor. Kelly och Thule( Katten) Bråkade bara om papperskassen..

image62

image63

image64


image65


image66

Kamp på liv och död om pappersskassen...=)

image67Det är kul att katten Thule och kelly är så bra vänner. Dom busar och har skit kul tillsammans. Det ser värre ut på bilderna än vad det är. Det är också kul att se att katten har aldrig klorna ute när dom två busa, och kelly biter inte alls lika hårt på Thule...

Fart och fläng..

Varit på jobb i dag, Kelly har varit full av energi och sprungit runder... Men efter sina tokrus lägger hon sej och sommnar i en fåtölj...
image56

image57

image58

image59

image60

image61

Byta frisör, kanske?

image55

Någon som vill boka tid? Någon?


Hunddagis..

Ja, det fick vi säga till min lilla syster Caroline att Kelly var på hunddagis i går. Vi firade nämligen min farmot som fyllde 60 år..  Eftersom min farbrors fru är allegisk kunnde inte Kelly följa med..=( Så Pia var jätte snälll och passde henne till mej..  det gick förmodligen alldeles utmärkt... Mormor hämtade henne hos Pia vid 9 och satte henne i vår lägenhet. Så glad hon blev när jag kom innanför dörren.. Mitt lilla troll...
Hon har dock varit lite orolig i natt med. Hon ligger och piper och gnyr. Jag vet inte om hon kan ha växt värk kanske??
Nu har vi precis kommit hem från stallet i alla fall..  Hon älskar att  springa lös där uppe, men hon jagar dock katterna.. Då lyssnar hon inte för fem öre..

Nu ska vi in och väka husse....

Maja Piraya

I dag har Kelly varit helt ur form. Hon har blivit helt upspelt av minsta lilla och kan inte lugna ner sig. Det enda som hjälpte i dag på jobb var att sätta henne i hennes bur ensamm och lägga ett skynke över.. Det verkar som om hon är lite rastlös men vi har gått jätte mycket i dag. Men hon har kanske en dålig dag...

Nu ska vi hämta husse i stan..

Full rulle..

Ja, i går på jobb var det verkligen full rulle.. som dom busade och hade sej..

image53

image54

Bråk

Regn och snö...

I går var det blixt halka ute. Därför fick jag och Kelly köra in till stan och köpa vinterdäck.. Kelly fick sitta i framsätet för jag hade däck i bagageluckan.. Sedan bad jag verkstads killen att köra upp min bil på liften. Han såg först inte att Kelly låg i framsätet, så han satte sig men flög sedan ur bilen och sa att där var en hund. Ja sa jag, det är en valp på ca 13 veckor, jag lovar att hon inte är farlig.. Så jag fick ta ur henne ur bilen.. Haha...
Sedan körde vi till jobb och den lilla pirayan fick busa av sej med Tilda..
Sedan gick Pia en långrunda med henne.. Vi hade oturligt nog glömt täcket hemme men Pia sydde ett jätte fint täcke på ca 5 min till både henne och Tilda så att dom skulle matcha.. Ska ta en bild på det när jag får tillfälle..

Nu ska vi in till stan och gå en en runda i regnet...

image49

Tilda myser i soffan..

image50

Mys mys...

image51

image52

Volvo, vovve

I dag har vi köpt en volvo kombi. Det behövs faktiskt när man har hund. Ska bli skönt att slippa ha Kelly i sätet.. Nu ska vi bara hitta en bra hundbir till en volvo, får hoppas att det dyker upp någon på blocket..

Kelly har sett sin första snö i dag..!! Och hon gillade det inte. Hon vägrade gå på snön och gick bara på gångbannan.. Haha villken mes.. Hon har knappt velat gå utanför dörrarna i dag och nu ligger hon så fint och sover i korgen..

Den 20/11 börjar vi på valpkurs i Bjuv.. Hoppas att vädret är ngerlunda fint de kvällarna man ska träna.. Kelly är ju som sagt inte så förtjust i att gå ut annars.. Hon bara surar då. Men det löser sej säkert...
Villket väder...

I dag har Kelly varit med i stallet tillsammans med Viggen, dom hade riktigt kul tilsammans men så dyngiga dom blev... Fast mest Viggen..
I två dagra nu har det inte hänt en enda olycka inomhus, det är väldigt skönt.. Hoppas att det håller i sig...
Tilda och Kelly blev lika glada som vanligt när de träffades på jobb.. I dag lekte dem i trädgården en stund. Dom var inte så rena och fina när dom kom in igen.

Kelly är en väldigt kaxig lite hund, och hon har fått en ganska grovt skall och morrar ganska mycket när hon leker.. Men hon är väldigt framåt och inte rädd för mycket.. Det enda som hon inte gillar är att gå ut när det BLÅSER... Då vill hon stanna innne och ligga och mysa..
Hon har oxå blivit så stor nu så att hon kan hoppa upp i soffan själv... Sängen är lite högre så det klarar hon inte än men det kommer nog snart..

Passade på att ta lite nya bilder på monstret i dag. Hon har redan växt ur sitt första täcke.. Det känns som om man har haft henne hela livet.. Hon är en underbar hund och jag vill aldrig vara utan henne... Världens sötaste...!!!!

image44

Tilda blev så fin..!!!

image45

Kelly mördar dockan..

image46

Kelly myser i sin favorit fotölj...,

image47

Världens finaste...!

image48

Och Tilda myser i den andra fotöljen..!

Helgen är över..I Lördags var vi ju som sgat och tränade spår med kelly på Åsen. Och i Söndags åkte vi upp till farmor och farfar på söderåsen och hälsade på dem. Eftresom vädret var så fint gick vi en lång runda i skogen. Det var så kul att se min pappa bli förtvivlad. Viggen var nämligen oxå med och han blev JÄTTE skitig och blöt i skogen. Man såg inte att han var vit på benen och bröstet mer. Kelly var oxå rätt smutsig. Men när vi kom tillbaka tog jag bara en trasa och torkade av henne och vips var hon ren igen..!! Perfekt..!
I går träffde hon Tilda igen, Det var jätte kul dom hade fullt ös medvetslös race i går. Men det var kul att se dem.. Dom bli överlyckliga vraje gång de träffar varandra... Tur är ju det..!!

Nu ska vi ut och vandra en runda innan vi ska på jobb...

image43

Hon börjar att bli stor nu..!!

Spårträning...

I dag har vi varit på söderåsen i två timmar med Johans mamma och tränat spårning med Viggen och Kelly. Viggen var super duktigt på det.. Han hittad allt till och med riktigt svåra spår.. Kelly var oxå duktig. När jag sprang och gömde mej i smogen hittade hon mej och det har vi inte provat innan.. Så jag är jätte nöjd med henne i dag.
Hon var rätt trött efter spårningen så vi gick hem och vilade i en timme och sen stack vi upp till stallet med mamma och pappa.. Där busade hon och Viggen riktigt mycket och dom hade så kul i hop.. Så jag antar att hon kommer att sova gott i natt...!!

Lugnande..

I går på jobbet var båda tjerna lite rastlösa och hittade på en massa skit.. Kollade vad som fanns på diskbänken mm. Välte ner en hel skål med leversnitar.. Fast dom är ju så söta att man knappt kan bli arga på dem.. Så hela förmiddagen var det full fart på dem, men när vi satte på avslappningsmusik då sommnade båda två så gott inne i Kelly lilla bur med huvudena tätt ihopa.. Det var så gulligt.
I dag på förmiddagen har Kelly varit med mej i stallet, hon tycker att det är ganska kul. Men roligast ör helt klart att jaga katterna..!! Då lyssnar hon inte för fem öre...!!
Nu är det snart dax för jobb igen och Kelly lär bli överlycklig när hon ska få busa med Tilda...