Snart på väg hem..

Torsdag styr vi bilen hem mot Skåne igen.. Vi har haft en helt underbar semester.. Både jag och hundarna.. =9
En massa bad och sol, minst 25 grader varje dag så då har man legat på stranden..
Lc träning på söndag hoppas jag om det inte blir för varmt i Sjöbo.. Hoppas Kelly ska springa sina två sista licenslopp och bli godkänd...
På semster har jag nu kommit på att båda min hundar HATAR att bada.. Medans mammas badar mer än gärna..

Vi har också varit i Norrköping och provat Whippetrace med Kiras uppfödare Inger.. Skit kul.. och trevligt att träffa alla..

Hörs när vi kommer hem..

campa med kira och kelly

det blir väldigt trångt att campa med kira och kelly. vi tre delar en 70 cm säng! nu är vi i bilen påväg till motala.

campa med kira och kelly

det blir väldigt trångt att campa med kira och kelly. vi tre delar en 70 cm säng! nu är vi i bilen påväg till motala.

Ursäkta.. =(

Jätte dålig updatering tyvärr.. =( Tiden räcker inte alltid till.. Och nu ska vi iväg två veckor till Motala med hundaran, kanske det blir något inlägg därifrån..

Vi ska i alla fall den 24/6 pröva whippet race i Norrköping med Kiras uppfödare och träffa Kiras syskon.. Kelly och Loke ska också springa.. Förhoppningsvis bada också...

Så nu blir det camping-whippar i två veckor... =)Gänget..
Alla tre myser i sängen som man bör en söndag förmiddag..God Morgon..Nu väntas en tur till Väla med mamma, morgon rundan med hundarna är redan avklarad..!!
Helt Underbart väder det är i dag...Kelly...Min älskade lilla råtta...

Långtur med Nina..

Fick ju passa på att dra med Nina ut på långtur med hästarna nu när hon är hemma.. =) Drog även med Gunnel och Ludde..
Vi red till Råådalen och runt Gantofta och tillbaka till välluv igen.. Var ute i ca 2 timmar och 30 min.
Lagom skön runda med en och annan galopp backe.!!Bettan innan vi ska ge oss iväg..Nina gör vid Tess, dock oklart varför hon duckar på bilden men ja..Bettan efter långturen men Kyllera på benen och allt..Tess efter turen...


Man blir törstig av att gå så långt...


Helt perfekt dag att rida ut på.. Och väldigt trevligt sällskap också.. =)
Sen har man ju världens goaste hästar som nog skulle burit en till världens ände om man så bad dem..Salongs hundar...

Dogsen var med på jobb igår.. Kira behöver social träning och dessutom tycker jag det är super mysigt att ha dem hos mej hela dagen.. Och dom trivs nog ganska bra med.. Men att behöva gå upp kl 08,00 för att gå på jobb är ju bara döden för en whippe..."-Usch vad jobbigt att gå upp så tidigt matte, jag vill tillbaka till min säng..!! ""- Förstår du inte matte att jag vill sova mer ?? Riktigt taskigt.. !!"


Efter middagen var mycket bättre tyckte hundarna då hjälpte dom ju till...

Dom fick varsin mysig fåtölj med tillhörande filt.. Kira spannade efter nya kunder..
Hjälpte matte att dekorera om i fönstret med band- bommull.. Kira är ett riktigt inrednings-geni...Övervakar så Kelly inte hittar på något bus, eller rättare sagt sitter hon och väntar på bästa tillfäller att sno Kellys ben.. men ändå.. =)"-Hemska lilla valp... Man blir ju bara sååå trött på henne i bland.. !! ""- Jag menar, vi har TVÅ fåtöljer.. Varför ska hon då envisas med att sitta i MIN fåtölj på MEJ och tugga på MITT ben ?!!? "

"- Jag ville ju bara vara nära Kelly och retas lite, men ska det vara på det viset får jag väl ligga här i min ensamhet.. "


Måste bara tillägga att hundarna skötte sej EXEMPLARISKT igår.. dom charmade alla kunderna.. Speciellt Kira då hon envisades med att hon skulle hoppa upp i allas knä och sen ligga där.. Jag bad kunderna säga till henne och erbjöd mej att slänga ut henne i bilen men icke.. Dom VILLE ha henne i knäet (?) Det var super mysigt tycket dom med en så social och trevlig hund.. Hmmpf.. Tja övriga kommentarer är överflödiga..
Räser-råttan har segrat IGEN.. !!!Lång väga besök...

Igår kväll kom Jeanette, Isabell, Lisa och Bella och hälsade på .. Vi tyckte att hundarna behövde få springa och busa. Det finns inte så många andra whippar häromkring och det är bara för härligt att se ett helt gäng whippar leka.
Dom lekte jätte fint och det var innget bråk. Kira lekte dock väldigt hårt med lilla Bella som bara är 3 månader..
Haha.. Så Kira lekte bäst med de stora hundarna och Kelly höll sej som vanligt i bakgrunden..
Nästa gång får vi packa in hundarna i bilen och åka till Vellinge.. =)

Lilla söta Bella..Kelly, Lisa & LokeKira brottade ner Bella..LisaBella, KIra och Lisa..Kelly, Bella & LisaKira, Loke & LisaLoke, Lisa och halva Kira...Bella, Kira och LisaLisa och Kira..


Det blev en massa bilder.. =) Efter att hundarna hade fått busa av sej, Kira var i sett esse och spelade pajjas över allt. Så fikade vi sen var jag bara tvungen att visa hästtokiga Isabell mina hästar så klart.. !! Jätte trevligt kväll...

Trodde dock att jag skulle ha en trött Kira på kvällen, tänk så fel man kan tro.. !!