Rallylydnad och spår.

Igår åkte vi till Åsen för att träna lite rallylydnad och spår med hundarna och ha lite social träning. Det var kul för Kira då det var tre andra valpar i hennes ålder.
Hade inte med mej kameran, så tyvärr inga bilder.
Men nästa Onsdag ska jag och Kira pröva på viltspår.. Det ska bli riktigt kul.. Hon var duktig i går på ett vanligt spår.
Kelly var lite off och hade sååå mycket annat hon skulle hålla koll på så hon kunde inte träna något alls. Efter 15 minuters försök när hon inte ens kunde sitta ner, då ger jag upp.. !!

Ha en bra Onsdag..

Hej Igen..

Jaaaa... bloggen updateras väldigt dåligt..  Detta beror på att det är väldigt mycket att göra just nu. Stallet och hästarna tar tid, hundarna och jobbet..
Vi har satt vår husvagn i Röstånga på efter säsongen så varje helg spenderar vi där med hundarna. Ligger precis intill nationalparken så det blir många långa sköna runder i skogen. Hundarna älskar det. Dom springa lösa nästan hela tiden. ( Ja, jag vet att dom ska vara kopplade i nationalparken och nu.. men lite kul ska dom ha) Kira har blivit super duktig på inkallning. Sååå stolt äver henne. Hon har växt massor.. Lill råttan börjar bli stor, och JÄTTE snabb..
 LOVAR bättre updatering framöver..
Bilder från husvagen..

Liiite trångt kanske...Assåå.. Får inte vi vara med eller?!!?Dåligt uppdaterad blogg.. =(

Ja så är det väl på sommaren, tiden räcker inte till för att sitta inne vid datan..
Men här kommer en snabb update om cad vi har gjort:

  • Kira har skämt ut oss på Röstånga camping genom att smiti ut ur förtältet och jaga ankor helj vilt över hela campingen, som tur var blev hon bajs nödig efter ca 5 minut och då kunde hon lätt fångas in.. Haha..
  • Varit på stranden en del med hundarna. Kira älskar ju att bada..
  • Kelly har mest legat och solat sej så fort solen tittar fram.
Vi hoppas nu kunna vara med på någon LC träning framöver eller Whippet race. Vi har också anmällt oss till Sofiero och Laröds utställningen..Kelly när hon klarade sitt sista licenlopp i Sjöbo.. =)