Förmiddagen i Bruces med Nina och flocken..

Flock kan man verkligen säga. Jag hade min två hundar och Nina tre hundar. Dom kunde springa lösa nästan hela tiden och sen avsluta med lek i hägnet. Vi gick en runda på ca 1 timme och 15 minuter i dag.















Lite udda flock men alla kommer faktiskt jättebra överrens.


Lillsyrran tävlade..

Min lilla syster Caroline tävlade i hoppning för första gången i går. Jag var såklart med! Hon hoppad en bana med 7 st hinder på 40 cm. Och hon kom ihåg hela banan själv. Hon fick en jätte fin rosett.. och hon bleb nog stoltast i hela världen igår, det är något speciellt med första segern. Sen har hon ju en väldigt duktig ponny också.




Caroline och Flisa.






Min duktiga syrra.. :)


Långpromenad på söderåsen.

långpromenad med Karolina igår, gick en del av skåne leden som tog ca 1 timme och 30 minuter. Hundarna kunde vara lösa hela rundan.
Nu när jag har haft semster har hundarna fått jobba järnet i alla fall, spårat ca 3 dagar i veckan, långpromenad minst 1 timme varje dag och bus med Ninas hundarn. Musklerna börjar komma riktigt fint igen efter kennel hostan.
Nu ska jag och Nina till Bruces skog och rasta va hundarna ordentligt innan smällande. Inte för att mina är rädda ett dugg men ändå. Bättre om de är trötta.
Sen kommer hela tjocka släkten och jag ska bjuda på middag..!!=)

Bilder från söderåsen, villken natur där finns, Allt var täckt av frost igår. Såg ut som ett vykort.









Mina små älsklingar..

Gott nytt år till alla..

Ny Laptop

Julen har varit helt underbar, vi firade hos farmor och farfar på söderåsen med min familj och massa god mat. Hundarna fick dock fira julen hemma själv då mina två löper och då är det inte så kul att ta med dem hem till någon annan. Men jag hade köpt en massa godsaker till dem som dom fick innan vi åkte.
Fick jättefina julklappar, ett par gore tex kängor som jag behövde när jag ska ut med hundarna och spårar, ny vinter jacka från everest av min kära sambo. Sen unnade jag mej själv en laptop idag.. !!! Har alltid velat ha en men aldrig unna mej en så i dag small det.

Hoppas alla har haft en bra jul, nu väntar bara nyår. Kanske inte så kul för alla hundägare men tack och lov bryr sig inte mina hundar alls. Men jag ska ändå fira hemma med familjen.

GOD FORTSÄTTNING...

Viltspår med Hundarna..

Här kommer som lovat bilderna från spårningen med Nina. Tyvärr finns det inga kort när mina råttor spårar för då håller jag ju i kopplet..
Hundarna älskar snön i alla fall.. Dom blir sååå pigga och busiga..




En av mina favorit bilder på Kira. Hon sitter snällt och väntar i bilen på sin tur. Speglandes i rutan ser man fältet vi spårar på och Nina & Laban lite suddigt...



Laban och Nina



Nina och Vilya


Blodigt värre här hemma..

Men så är det väl när man har två tikar som bestämmer sig för att, nää men vi ska nog löpa båda två nu...
FAST det är ganska skönt ändå att dom gör det samtidigt nu återstår bara 2 veckor kvar av mitt lidande, jag hatar när dom löper, Kelly får knäck i öronen och lyder inte allas, Kira är mega kelig och ska klänga och pussas och ligga på en hela tiden..
Lill syrran, (som förrsetsen fyller 7 år i dag!! Grattis..) kom hit och skulle äta middag så skirker hon i dörren.
-"Sara!!! Varför har hundarna blöjor på sej?? har dom börjat kissa i sängen.. "

Njäää dom har ju faktiskt inte börjat kissa i sängen, som väl är..
Vi har varit och spårat jätte mycket. Bilder kommer i kväll...

Ha en bra söndag..

Upbyggnad...

Som hundarna har tappat konditions mässigt och muskel mässigt av kennel hostan då dom fick vila i nästan 3 veckor. Nu är dom på gång igen, långa promenader och bollkastning.. Kelly ska inte vara en limpa så länge till... Ska se om jag kan ta ett bra kort på tjockisen så ni får se.. :)

Nu väntar jobb, villket kan bli lite svårt då vi är utan vatten i Helsingborg för ett rör har pajjat och vatten tornet är tomt.. Hoppas det löser sig snabbt.
Ikväll blir det seriematch i brottning, derby match. Bergania vs. Bjuv BK... Hoppas på seger och att brossan som ska brottas vinner..!! Men det gör han säkert.. ;P




Limpan vilar upp sej mellan promenaderna...


Matte, jag vill inte vara tomte i år igen..!!!!







Julbord

I kväll ska vi på årets första julbord, tur att jag känner mej hyfsat frisk. Hoppas på god mat och trevligt sällskap. Vi ska till Billesholm av alla syällen och äta på smedjan, brukar vara jätte gott. Hundarna ska dock vara hemma själv. Inget julbord för dom, men dom hade nog gärna velat.
Hundarna är helt återställda nu, men konditionen är sådär...




Köpte ny tomteluva och var bara tvungen att pröva den på Kelly, hon är dum snäll den hunden. Hon finner sig i allt. Kira däremot bara bet i mössan så det blev inget kort på henne då jag hade fullt sjå med att rädda luvan..




Kira har TV förbud...


Kiras absoluta favorit nöjen är att kolla på animal planet och skälla så fort hon ser en hund som springer eller leker på tvn.




Lägg märke till den fjantiga lilla raggen som hon fäller upp.. Haha..



Monster hunden.


Ny design..

Ännu en gång får jag tacka Julia för den snygga designen.. Blev super nöjd.

Hundarna har nu varit hostfria i en vecka och ska börja få springa lösa lite i morgon tänkte jag.. Synd att det är träning på Lördag med LC men dom får vila tills nästa säsong då ska Kira ha sin licens.. Hon blir ju 11 månader nu den 19 december.. Stora tjejen..
Kelly har blivit en liten tjockis så nu är det diet och massa med motion igen på henne, Kira är fortfarande lite tunn efter sjukdomen men börjar ta sej igen. Ska se om jag hinner få in lite bilder i morgon kanske, jag är ju hemma igen då pga av en jäkla förkylning. Känns som huvudet ska explodera och ögonen bara rinner. Tur man har två små whippar när man är sjuk. Finns inget bättre sällskap... Villken annan hund skulle villja ligga hela dagen i soffan under täcket och bara kela??
(Givetvis har dom gått ut med husse några rundor idag.)

Ha det bra