Vår nya husvagn..

Hundar trivs bra i vagnen...=)

Semester bilder..

Äntligen har jag fått tummarna loss och lagt in semster bilderna sedan Motala. Vi campade med husvagn på Z parkens camping..
Hundarna sov gott i husvagnen..Husvagnen.Hundarna hade det bra i bilen...Vi åkte båt. Vättern är jätte fin...Kira grävde ett hål utanför bilen, Hon är en riktigt liten grävmaskin...Hela gänget äter glass vid slussarna i Bergen..Kira, vi tränar dagligen på att stå på bord och kolla tänder, dra i benen osv. Med blandat resultat Haha...Provde med Kelly med.. Haha..

WR i Halmstad..

Nu ska vi åka och prova hippet race i Halmstad.. Vi missade ju tyvärr whippet träffen i Vällinge i dag, men hoppa att det kommer fler tillfällen.. =)
Återkommer i dag med bilder..
Just det ja, vi har nu köpt rymningssäkra LC selar till Loke och Kira, galningarna på bannan.. !!!

Hoppas att kanske Marie och Ville är där. Hade varit kul att träffa er...

Vi klarde det !!

Eller  vi och vi, KELLY klarde sin licen idag för LC.. Hon sprang riktigt bra.. Är så stolt över min lilla råtta=)

Kira sprang valplopp och sprang skit snabbt. Kira är verkligen räser råttan.. =)


(Bilder kommer sen, men bara på Loke då jag inte kan vara i närheten av bannan när Kelly springer..)

Whippetrace i Norrköping

Som sagt vi har varit på Whipetrace i Norrköping med Kiras uppfödare, väldig trevlig kväll. Här kommer bilderna..
Loke på språngLokeKira har full koll på lurenKira  full fartOch sen tog hon luren i gropen...Loke igenKiraKira sprang 3 lopp från halva banan och hon tycte det var jätte kul..
Snabbt gick det när Kira skulle fånga trasan..Och inte ville Kira släppa den heller... Det var kul att se hundarna springa utan munkorg. Dom blev så glada när dom fick bita och dra i trasan..
Kelly hängandes i luften.. =)Även Kelly tycket det var skit kul att få bita i trasan.. Hon sprang 3 Lopp och spran skit bra i båda.. å nu hoppas jag att hon får två godkända lopp på LC i morgon så on får sin licens..Kira bus mus mördar trasan.. =)


Då blir det Sjöbo i morgon, hoppas att vädret är lite svalare då...