Bilder från LC träningen..

Bilder från förra veckans LC träning..

Kelly och Tilda sprang mot varandra..



Pia,Tilda, Jag och Kelly precis innan starten..



Precis efter starten, här drar kellan iväg tätt följd av Tilda..



Kelly sträcker ut ordentligt.. Maj-britt hänger på.. :)



Lite vatten är inget som stoppar Kelly..



Framme vid trasan..(Mål)



Hon är så nöjd när hon fått springa..




(Bilderna är lånade från www.hinsch.se och det är hon som tagit dem. Går att klicka på adressen.)


Kors i taket...

Jag har äntligen fixat sladd så jag kan lägga in alla mina bilder, här ska fotas.. :)
Kira åt ju upp båda mina sladdar till mina olika kameror. Men nu har jag köpt en kortläsare som tar båda mina kameor, och ja, jag ska hålla hundarna borta från den.. :)
Söndag bär det av till Landskrona och tränar Rundbana på Greyhoundpark, om vädret är ok.
Sen på torsdag ställer vi ut husvagnen.. Wiihoo.. Hundarna kommer älska det, ja jag med för den delen. Jag gillar campa och där är såå fint att gå med hundarna i skogen.

Händer även en hel del annat nu, Jag och Johan har köpt ut min morfar så nu äger vi halva stallet.. Så jäkla skönt. F.o.m den siste april så är vi ensamma i stallet. Ska bli skönt att bara ha våra egna hästar och göra en hel del ändringar, tur man är sambo med en snickare.. Haha..

Äntligen lite nya bilder, eller ja dom är sen förra året men nya för er i alla fall, dom låg på kameran..



Malmö valp 2009



Fina Kelly



Fina Kira

Vad glad jag är att jag kan börja använda min systemkamera. Den tar så fina bilder..

Bröten handled..

Det är dåligt med bloggandet och bilderna då jag brutit handleden och är gipsda mer än två veckor till. Så nu är man hemma och är sjukskriven, inte alls kul men hundarna verkar uppskatta att ha mej hemma. Och villken massa tid man får till att gå långrunda, hade jag inte haft hundarna hade jag nog blivit knäpp av att gå hemma, promenaderna är dagens höjdpunkt.

Ingen Lc träning i dag men jag tror att vi ska träna rundbana på söndag med dem..

Ha en bra söndag..

LC träning..

Lc träning idag, Åkte till Sjöbo med pia och hundarna. Hyfsta vädre, mysigt sällskap och god fika.. :) Perfekt söndag och dessutom trötta välrastade hundar med oss hem.
Kira klarade sina två första licenlopp, ett kvar sen har hon sin licens hon med.. Hon sprang så duktigt min lilla råtta.
Kelly var också tänd på trasan i dag och sprang jätte fint, bådar gott inför porovet den 10 april.. :)
Tilda fick ju tyvär bara ett lopp med Kelly med det gick super bra, Majbritt kan... :)

Hoppas jeanette tog lite fina bilder jag kan få sen.. :)

Utställning i Laholm..

Helgen bjöd på utställning i Laholm med mamma, Loke och Kira. Jätte bra arrangerat och jätte trevligt att träffa lite whippe folk igen.. Kira blev BIR junior med HP och BIG 3a. Jag är jätte nöjd med hennes kritik.. Bara massa lovord om henne. Sen kunde hon kanske ha haft lite mer tålamod, Kira ville inte riktigt stå stilla. Jag är åkte mycket nöjd därifrån i alla fall.. :)

Har precis tränat med hästarna i ridhuset, nu väntar snart jobb. SEn får vi se om det blir brottning eller långrunda med hundarna i kväll..

Vanvårdade whippar i Bjuv

Fy fan vad jag mår illa när jag ser bilderna i dagens tidning. Jag visste om det redan förra veckna men trodde inte aytt det skulle se ut så.. Hur kan man bara göra så. Dom valparna kunde ju fått en bättre strat i livet. Och så tittar man på sina egna små hundar som ligger och har det bra i sängen.. Varför kan inte ala ha den turen.. Jag sitter och funderar och fundera... Man vill ju hjälpa, men frågan är hur tid och pllats fungerar. Tror tyvärr inte att tiden finns eller platsen. Hoppas det hittar bra hem i alla fall och djurägaren skulle man bara vilja, tja.. ord är nog överflödiga..
Dessa valpar har legat ute på blocket en runda för 5000:- st utan papper men ingen har väl velat köpa dem då när de sett hur de bodde. Och inspektörerna viste att kvinnan var anmälld sedan tidigare men dom var överbelastade och kunde inte övervaka henne. För jävla dåligt att en sån sak inte kan prioriteras högre och få fler anställda..
Åååå vad sur jag blir så här på fredags morgon..

Nu ska jag i alla fall köra brossan till stan, han ska på SM i Luleå.. Lycka till..

Harjakt..

Idag bestämmde jag mig för att gå ca 5 km med hundarna. En sk. bonna runda med mestadels grusväg så hundarna kan vara lösa. Tänkte vara snäll och ta med mammas hund Loke också. Hela rundan gick faktiskt bra att ha dem lösa. Kira lyssnade jätte bra ( Kelly lyder ju alltid till 97%). När vi på hemvägen gick förbi Pias hus skulle hon gå med Tilda så vi bestämmde oss för att gå och släppa dem på ett stycke i närheten.
Dom lekte och busade fint. Plötsligt ser Pia två harar som springer över fältet. Jag prövar kalla in Loke utan resultat och han och Tilda får syn på hararna. Givetvis springer dom efter. Kira dra också, men VÄNDER och kommer tillbaka till mig i stort sett direkt.. Fy fan vad jag blev stolt över henne!!
Tilda vände ganska snabbt, men inte Loke. Han sprang som en idiot och jagade dessa harar, eller rättare sagt en av dem. Han sprang över en väg och vi tappade synen av honom. Som tur var Pia lugn så jag blev ju det också. Jag är nu stark motståndare till att mina hundar ska jaga levande vilt. Och detta är fösta gången detta händer mig.
Loke var såklart trött och jag är bara glad att han inte skadade sig.
Så nu har man varit med om live harjakt.. inget jag hoppas ska hända fler gånger...

Ska dock ge Loke ett litet pluss, han e grymm på att jaga och sjukt snabb.. !! Tänk om han hade kommit så snabbt på inkallning.. :)

Det kommer så sakteliga..

Eftresom jag nu har köpt en kombi bil kan hundarna vara med mej i stallet minst två timmar på förmiddagen och springa lösa medans jag mockar och fixar... Var dock lite problem med Kira som inte ville stanna på gården utan skulle jaga gässen.. Ja, gässen som alltid ska envisas med att landa på stycket bredvid och Kira kan bara inte låta bli dem.. Men i dag vände hon faktiskt när jag kallade och kunde gå lös från bilen och hem till lägenheten.. Det går framåt..
Eftresom dett blev träning igår kväll blev det iongen kvällsrunda, får se om jag hinner i dag, men jag tror faktiskt att jag ska gå en långpromenad nu på förmiddagen. Skönt att ha det gjort för sen har jag tvätt i kväll och det är inte så kul.. Och inget bra på Tv i dag heller..
Nu börjar jag bli lite nervös för Lördag, får kanske börja smygträna Kira lite med kopplet.. Haha..

Träningsvärk och tråkigt väder.

Ååå vad jag önskar att jag hade haft lite mer självdiciplin. Märker på träningen att jag  behöver ha mer kondition, men gör jag något åt det? Nä.. Elle jag går ju med hundarna men jag skulle kanske behöva springa en runda. När Nina är hemma är det lätt att bara följa med henne, men att ta mej själv i kragen och springa själv det gör jag inte. TYcker dessutom att det är tråkigt att springa själv och svårt med två hundar som tycker att man ska hoppa och busa bara för att man springe med matte-
Tränade brottning igår, bara killar på träingen, jag gjorde ett mål på fotboll. Men jag har så ont i hela kroppen att jag knappt kommer ur sängen..

Kira blev utan kvällsmat igår igen..!! Är inte så hemskt som det låter, hon hade snott hela godis lådan jag har med ca 2-3 kg blandat hundgodis. Hon har rapat och varit ute flera gånger i natt, tjuvhund..!! Nu får allt vara bortplockat när hon är hemma. Man kan inte ha ätbara ting någonstans utan att hon tar det.

Nu ska jag släppa ut min små hästar, dom fick mat vid 5,20 så dom vill nog ut nu.. Kanske kanske att det blir n liten runda med pamela.. Vi får se, vädret är ju inte det bästa..




( Fy vad jag älskar min laptop, kunna ligga i sängen, under mitt varma duntäcke och surfa. Gott)

Seg..

Jag brukar inte vara seg på morgonen, men idag kändes det tungt att gå upp för att släppa ut hästarna... Men har man djur så har man.. Hundarna var ganska svala på att följa med till stallet men jag tvingade med dem i alla fall, dom vaknade till rätt bra när dom kom ut i kylan, Jag med för den delen.. Haha..
Har ridit bettan nu tre dagar på rad och hon känns faktiskt bra, hoppas hoppas. Träning med min ridtränare nästa vecka så få vi se vad han säger.
Igår red vi ut hela gänget igår, små tjejerna på sina ponnies och jag,Izabell på de två stora och mamma och pamela gick med.. Mys mys, villket vädre vi fick.. :) Det är nu det börjar bli riktigt kul att rida ut igen.. Idag ska jag dock hoppa över det då jag känner att tiden inte räcker till..
Nu blir det till att klippa mormor sen städa lite igen, har fått värsta städmanin, måste ha ärvt det av pappa men haft det gömt länge.. Haha..

Utställning med hundarna i Laholm på Lördag. Kira och Loke blir det som ska dit. Ska bli kul. Pappa och mamma ska med och jag hoppas kunna övertala hjärtat att följa med också..

Ha en bra dag..

Äntligen fredag..

Har varit frusen hela dagen, mina händer är som isbitar. Får se om jag hinner ta en varm dusch nu på lunchen. Sen blir det tillbaka på jobb igen. Ska gå ut med hundarna en runda också.
Igår kväll var jag ute och gick med Pia,Tilda, Sandra och Ville. Gick jättebra och hundarna var lagom trötta efter rundan. Och jag var svin kall. Sen blev det till att slötitta på TV lite, sen sängen.. Eftersom jag har varit så kall har det varit jättemysigt att ha hundarna riktigt nära en hela natten.

Eftre jobb är det inga planer idag, vi skulle gått på Bio med syrran och sett alice i underlandet men hon ville heller på disco, så jag tror att jag ska sadla min lilla häst och rida en runda. Gå med hundarna och kasta lite boll sen krypa ner i soffan och bara mysa till en bra film. :)

Ha en trevlig helg.

Nya täcken..

Har tyvärr inga bilder än men båda min små pälsklingar har fått nya fleectäcke med polo krage. Riktigt snygga blev dom, nu ska dom inte frysa småttingarna..
Kellan var med på jobb igår, så mysigt att ha henne hela dagen bara hon och jag. Brukar dela på dem lite då och då så var och en av dem får lite extra upmärksamhet..
Var i stallet ganska sent igår, hovslagaren var där och fixade till hovarna snyggt på hästarna.. Vi har nog värdens roligaste hovslagare.( Duktig också, såklart!) skrattade i nästan två timmar.. Haha..
Nu blir det en krävande dag idag så nu måste jag byta om och sticka till jobb..

Bonne.. :)

Idag har jag känt mej som en riktig bonne.. Haha.. Först köra mamma till jobb, direkt till stallet och mockade. Sen tog jag min små håriga älaklingar och gick långrunda. Ringde Pia och tog med Tilda också.. Kul när dom är alla tre och kan busa. Eftersom snön har smält är det ganska geggig på sina ställen till följd av att Kira hoppade på mje konstant och hela mina buxor var leriga. Jag hade min underbart snygga refelx jacka så folk tror man jobbar på gatukontoret, och en rögle mössa för jag inte orkade fixa frillan.. Som jag måste ha sett ut där i dag på grusvägarna i Frillestad. Och med tre halvtokiga hundar.. Haha.. Men kul hade jag i alla fall och vädret var helt perfekt, skönt att ladda sina batterier lite..
Nu blir det jobb, sen kommer hovslagaren i kväll och fixar hästarna..

Ha en bra dag..

Snö och åter snö..

Jag är så jäkla trött på snö,is, kylan och blåsten.. Jag vill ha vår.. Fast i dag är vädret ändå rätt ok. Började dagen med att släppa ut hästarna, vilket jag gör varje morgin vid 8, sen direkt till massagen som jag har var femte vecka. :)
Idag bli det jobb vid 13 sen hoppas jag på att gå långrunda med mamma..
Träningen igår gick sådär, kroppen känns inte alls bra efter hostan. Hoppas det känns bättre på Torsdag, då blir det träning igen.

Nu ska jag ut och kasta lite boll med hundarna innan jobb..