Trötter..

Husse är jätte trött efter utflykten till Bakken igår och Kelly är jätte trött efter att ha sovit borta hos Pia och Tilda, båda ligger och nannar gott i sängen fortfarande trots att kl är 10,00..  Mys MysKelly sover borta...

Igår var vi bortbjudna på resturang i Röstånga, på stationshuset. Ett ställe att rekomendera..
Eftersom vår lilla Loppa löper kunnde hon inte följa med till Röstånga pga av Viggen och Loke, men Pia var snäll och tog henne, sen ska vi på bakken i dag med Begania(brottarklubb) så Kelly fick sova hos Pia i går och stanna hela löradegn också sen hämtar jag henne i kväll.
Men man märker hur tomt huset blir utan henne, när vi kom hem i går kväll, ingen mötte en i dörren och ingen trängdes med en i sängen... Men hon har säkert haft det toppen hos Tilda och Pia.. =)

Tack för hjälpen Pia =)
Min älsklings råtta, och min trogna soff och sängvärmare...

God Morgon


Nu har Kelly precis vaknat , klockan är 10,57.. !!

Läxhjälp

Kelly hjälper Caroline att stava med Bragos nya bokstavskex, eller vill hon bara äta upp dem.. !!
Jag gissar på det sistnämda..


Förkylning, stallet och Kelly..

Kelly är i full gång och löper, men jag känner inte riktigt igen mitt lilla yrväder. Hon är ganska loj, vill inte gå långa runder, knappt busa. Hon vill helt enkelt bara ligga och sova, Men det passar mej alldeles utmärkt. Jag jobbade hela veckan trots en envis förkylning som bröt ut i går. Kelly gillar när jag är förkyld för vi har legat i sängen och bara mysit under täcket hela dagen igår.
Jag gick hem från jobb vid 11,30, gick ut med kelly sen la mej och sov. Jag vaknde inte förrens kl 16,45 av att Johan kom hem, jag var helt vilse i timmarna och Kelly sov gladeligen under täcker.
Det är nog det bästa med Whippar, världens bästa sängvärmare och myskompis när man är sjuk och bara vill ligga i sängen och mysa.
Hade med Kellu bula till stallet i förrgår, nedan kommer bilderna..
Näsan i vädret  ;P

Bettan Bus =)

Löp

Kelly har börjat löpa så smått, villken himmla tur att hon väntade tills efter semestern =)
Och nu har jag frågat runder, man får ställa ut löptikar =) Så det känns skönt.
Mätte henne i går, hon mäter 45 cm i manken, villket är helt ok. För inne på skk hemsida om rasstandar står det att tikar ska vara mellan 44-47 cm och hanar 47-51cm.
Me det roliga är att överallt där man träffar andra whippar är det få som är så små, nu på lcn har jag sett några till små tikar. Och det är kul så man slippet tro att man har  en pygmehund =)

Nu vill jag bara att hon ska få lite massa och få en mer vuxen kropp, men det kommer väl snart, jag tycker själv att hon har börjat gå upp lite i vikt i alla fall =)
Nu ska vi försöka komma ut en runda i regnet, får väl gå och dra fram min hund under täcket.. =)Utställningen

Glömde ju skirva hur det gick för Kelly på utställningen i Älmhult.. Loke blev som sagt utan några utmärkelser. Kelly blev 1.a. i sin klass med HP och sen blev hon BIM.
Fick fin kritik, dock tyckte domaren att hon var något i underhull, men det är inte så lätt när man har en kräsen whippen där inget duger :( men nu har hon börjat äta lite bättre sen jag började ge henne Hill´s burkmat, men hon äter bara den för valpar =) Men strunt samma bara hon äter i alla fall.
Jag tror dessutom att hon kanske ska börja löpa snart. Hon har börjat kissa jätte mycket och Loke är på henne hela tiden, men vi får väl se.
Nu är vi tillbaka på jobb igen, Tilda tyckte det var sådär första dagen att ha tillbaka det lilla monstret  men nu har dom kommit in i varandras vanor igen =)

Nästa utställning blir i Laröd i September, i sista sekund beslöt jag mej för att inte delta i Sofiero uts. Det räker nog för min del med en ytställning per helg. Det är dessutom skit kul att gå runt och titta på sofiero uts.

Kan tyvärr inte lägga in fler bilder pga av trasig laddare till kameran men eftre helgen ska det vara fixat..

Kelly blev också vaccinerad förra veckan. Jag är lite i valet och kvalet om jag ska vaccinera henne mot rabies eller inte??

Lc-träning

Förra söndagen var vi på LC träning nere i Flyinge, bilderna kommer sent pga semester. Loke sprang jättebra och Kelly lite sämre..  Men det var ändå kul
Mamma värmer upp Kelly..

Loke Krok

Startklar

Loke spanar :)Semestern del 1

Nu har vi kommit hem efter att ha varit borta i nästan två veckor..
Vi har haft skit bra väder mellan 25-30 grader varje dag.
Bästa badstället var klart VARAMON i Motala. Dock lite dåligt för där var ingen hundbadplats i närheten av campingen så vi fick gå en bit...
Efter nästan en vecka i Motala så körde vi ner till Älmhult.. Johan har en stuga där.. Då hade vi två små monster med oss i bilen. Både Kelly och Loke. Anöedningen var att båda skulle på utställningen i Älmhult.
Det gick faktiskt ganska bra, Loke fick ganska bra kritik
Här kommer en del bilder från semestern fler kommer senare..
Bad i Vättern

På utställningen i Älmhult