Växer med uppgiften.. :)

Då har man shoppat loss på Ikea med mamma, fick handlat det mesta som jag skulle.. Nu ska bara skiten upp också.. Jag funderade ett tag på att försöka mej på det själv, men jag vill inte att det ska bli fel, så det får nog brossan eller pappa fixa..
Imorgon  blir en ganska stessig dag som jag inte riktigt vet hur jag ska få ihopp... Jag måste mocka och springa innan kl 9,00 sen skulle jag behöva rida Bettan också. Hundarna får följa med på löprundan. Jag skulle behöva sola, men det ska jag nog hinna på lunchen. Sen ska jag hämta en kompis vid 17 tiden och vidare till Röstånga där det ska gås långrunda och äta lite sen blir det väl hem och kolla lite film. Ska bli riktigt kul faktiskt.. :)

Nu är jag dessutom inne i foder-djunglen igen. Kira och Kelly som sagt inte alls lätta att ge rätt foder och som dom faktiskt äter.. Jag köpte en provpåse på Sofiero av ett foder som heter, Profine. Ett hög energi foder utan spannmål och med hög procent avav kyckling och grönsaker. Dom har ätit det med god aptit nu i snart 1 vecka.. Sen är jag lite inne på om jag ska börja med NOrdic färskfoder igen. Kira var riktigt fin på det men Kelly blev fet och fick ganska kass andedräkt.. Men hon fick väldigt fin päls och skålarna var tomma på 5 sekunder. Så jag får väl klura ett tag till på detta, ska se om jag hinner inom hund och kattmagasinet vid Maxi i morgon för dom var återförsäljare av Profine och höra vad dom säger.. Har kört eukanuba agility foder på dom innan. Det har gått bra men dom har inte ätit det med någon större aptit.. Ååå villken djungel man vill ju bara att dom ska ha det bästa men sen förstår jag också att det som är fungerar för en hund inte behöver fungera för en annan. Men dom måste ha samma foder annars blir det för krångligt för mig..

Men men nu ska jag lägga mej så jag orkar upp tidigt i morgon och mysa lite med hundarna.. :)
Vem vill inte vakna bredvid detta?? och lägga sej för den delen..
Kira och Kelly, det bästa man kan ha.. :)

Burning inside

"..It's colder now and you're not home
I'm all awake, thinking of my own.."

Takida måste vara ett av sveriges bästa band.. :)"..I wanna wake up with you - yeah!
Hold me closer I've been.."

Too late

Bumby ride

Har fått låten Bumby ride på huvudet men den är bra.. :)
Gjorde tidernas sämsta träning igår, vet inte vad det var men kroppen kändes som om jag hade bly i den och ville inte alls vara explosiv.. Känner mej ganska tung i kroppen i dag med så jag ska faktiakt hoppa över löpningen idag och bara gå en runda. Kan vara så att det har blivit lite mycket träning och med allt annat som har hänt runtomkring så är det kanske inte så konstigt att kroppen vill vila lite..
Att jag inte gjorde detta lååångt innan, att bo själv är faktiskt inte hemskt, klart att det är mysigt att ha någon att komma hem till, men inte det jag kom hem till innan. Det som bara tog all min energi. Nu kommer man hem på bra humör och kan fortsätta att ha det. Jag slipper kolla på Discovery och jag väljer kanaler och när jag vill släcka tvn, vill jag vara uppe till 23-24 så kan jag det.. Inget gnäll och ingen som gör mej irreterad.. Det enda som möter en i dörren är två överlyckliga hundar som gör att man blir på ännu bättre humör.

Nää nu ska jag kissa hundarna sen ska jag till stallet och rida en runda med Pamela.. och sen jobb.. Det är ju ingen träning i dag pga seriematch så jag ska nog lura med mamma på Ikea och köpa ny lampa.. :)
Kommer nog bilder från ridturen.. :)

Mys mys..

Idag kom VÄRLDENS bästa Karolina så i dag har jag ätit frukost.. INte helt fel med nya bullar och väldigt trevligt sällskap... Efter det blev det en promenad med hundarna och se åt vi äpplepajen som faktiskt blev väldigt god, känner mig dock lite onyttig men det är snart träning så jag unnade mig det.. ;P
Har även stor städat hela lägenheten och det kändes toppen, allt gammalt ska bara bort nu..

Hundarna kan man också säga har haft en väldigt bra dag.. Dom bara älskar att ligga i solen när den skiner in genom ett fönster, problemet i dag var att bara en del av soffan var belyst av solen, vad gör två små whippar då??Man tränger ihop sig såklart..!!Kira ser inte ut till att ligga så skönt..Nöff Nöff...


Jag har en väldigt tur, så jag måset bara passa på att berömma lite..
Pia, Världens bästa chef, och extra mamma.. Man kan alltid bolla ideér med dig. Får alltid ärliga svar och du lyssnar alltid.. Ibland behöver jag ändra mitt sätt att se på saker och se det från en annan vinkel, tolka saker annorlunda och det får du mej oftast till.. Så tack för att du bara finns och har stått ut med mej och mitt ältande..:)

Nina, Räddaren i nöden, som alltid finns där när man behöver prata, hjälper och puschar mej att inte ge upp och nöja med mindre än det bästa.. :) Och som är bäst att gå ut och festa med.. :) En av dom bästa vänner man kan ha som har ställt upp massor.. Med dej har man inte en tråkig sekund..

Mamma,pappa, Timmi, Ni är min familj, ni måste stå ut med mej och alla för er kanske konstiga beslut jag tar och ni stöttar mej oftast i allt. Timmi som alltid finns där fast han ska verka tuff så vet jag att han går genom eld för mig.. Pappa som tar ner en på jorden och som alltid hjälper till vad det än gäller. Även om han inte alltid kan det så försöker han för min skulle.. Mamma som drar upp mig när jag ibland trillar, får mej att resa mig upp igen, starkare än innan. Finns alltid där att prata med.. Men vi har ibland inte alltid samma sätt att se på saker men jag tvekar aldrig att be om råd. Du kan vara brutalt ärlig och det behöver jag höra ibland.
Ni är den bästa familjen man kan ha :)
Och ni passar alltid mina små råttor om det skulle behövas

Karolina, En av få som känner mig utan och innan. Som vet hur jag reagerar i nästan alla situvationer och hjälper mig att ibland reagera annorlunda, Får mig ALLTID på strålande humör.. Och som i dag fick mig att inse ännu en sak som fick mej att må ännu bättre, ".. Ett andrahandsval är vad det är, kul ju.." Hoppas att flytten ska göra att vi kan umgås ännu mer igen.. Loppan.. :)

Farmor, Finns bara en som henne som alltid är lika god och kommer och hälsar på.. Finns alltid där för mej..:) Bästa farmor man kan ha.

Pamela, bara för att du är så knäpp, galen och helt underbar... :)

Ni gör att allt blir såååå mycket lättare... I de svåraste situvationer ser man villka som verkligen finns där och jag kan vara lycklig som har ett så stort skyddsnät som ni som hjälper en att bara gå framåt och se framåt.. Allt blir bara lättare, och det kan bara bli bättre.. Jag nöjer mig inte med att ha det bra, jag ska ha det jättebra, jag ska bli tagen med storm om jag ska satsa på något igen.. Och någon som kan ge tillbaka.. Någon som ser mig och som är berdde att ta tiden att lära känna mig..
Jag säger som Shrek till åsnan, Jag är som en lök, jag är uppbyggd av skal. Man måste bara ta sig igenom dom..:)

Nu promenad med hundarna och sen träning, idag flyger vi, allt är perfekt.. !!!

Som hund och katt..
Jag har haft lite problem med Kira och katterna sen vi flyttade tillbaka till lägenheten. Hon har bitit efter dom och varit ganska elak. Chilli är då en väldigt godtrogen katt och lite korkade så han har börjat hoppa upp och lägga sig tätt intill Kira när vi ligger i soffan.. Och det ser så sött ut, sen brukar han tvätta henne i öronen också.. Han är noh världens goaste lilla katt..såhär ser det numera ut hoss oss på kvällana, djuren har nästan hela soffan och jag får ligga i andra hörnan med mitt täcke... :) Men det är mysigt. Igår såg vi en ganska bra fil, Wedding date, jag hade sett den men den var ganska rolig så jag såg hela i alla fall.. Mamma och jag gick långrunda innan filmen så hundarna blev ordentligt rastade.

Nu kommer snart syrran och ska ha flätor i håret innan skolfotot, sen ska jag snabbt till stalle, mocka och handla på City gross och sen kommer KAROLINA:. :) Så jag ska se om jag kan baka en äpplepaj så vi kan fick lite... Ska bli såååå mysigt, förhoppningsvis kan vi gå en runda också för sen ska jag träna brottning i kväll så hundarna behöver gå nu på förmiddagen.
Det är kul att se eller kul och kul men ja, eftersom jag går så mycket med dom så blir dom helt rastlösa om dom inte får två långrundor om dagen.. Lite små jobbigt att man vant dom vid det men samtidigt är det skönt för man kommer ut mycket och det är inte fel.. Men det är ganska stressigt när man jobbar till 18 och sn har träning kl 19 inne i Helsingborg och är inte hemma förrens kl 21 tre dagar i veckan.. Men det är skönt att man har att göra.. Freag hoppas jag blir roligt, ska till husvagnene för det är sista helgen sen tar alla hem sina vagnar, jag har inte varit där uppe så mycket nu för det är så mycket minnen där och man tänker hela tiden på allt man gjort där och hur kul man hade, men jag har kommit över det nu. Jag har lika kul där ändå och nu tar jag förhoppninsgvis med en gäst dit på fredag.. :) Så det ska bli jätte kul, gå en långarunda i skogen med hundarna och sen äta lite sen får vi väl se vad resten av kvällen bjuder på.. Men det ser jag fram emot..


"... It hurt´s being with me..."

Vaknade med en så otroligt skön känsla i morse, dock ringde alarmet mitt i det bästa med drömmen.. Det brukar ju vara så. Men det gör ändå morgonen lite bättre..
Träningen igår var bra, mycket matcher och kast, det gillar vi.. var lagom trött när jag kom hem och tog hundarna på en runda, trots att det var mörkt.. Jag kan.. Sen slängde mig i en dusch och sen soffan och mys med hundarna.. sommande som en stock, och vaknade som sagt väldigt bra.. Har kommit på om jag inter trivs i mitt eget sällskap först kan ingen anna heller trivas i det. Man måste få tid att vara ensam, lära sig leva med sig själv.. Och det känns faktiskt jäkligt bra nu.. Farmor var här igår med och fikade och så fick jag en jätte fin lampa och så skämde hon bort hundarna lite. Dom fick bacon och broccoli paj.. Konstigt att dom blir galna när farmor kommer..

Gick till stallet i dag med hundarn och mockade, Bettan var en idiot häst idag, Gick genom alla trådarna, jag fastnade i dom och hon bara drog, stolpar och allt bara flög tur jag inte fick tråden om halse.. Jäkla häst..!!!
Men vädret var faktiskt skönt, kunde ha blåst lite mindre.. Men det var sol i alla fall..


och jag dom fick faktiskt ha täcke i dag med, det var bara 6 grader i morse.. och det blåser.. :)
Det är sså skönt när man kan ha dom lite lösa, Litar inte helt på Kira men hon har faktiskt börjat bli ganska lydig och det är kul att se att allt jobb med henne börjar löna sig. Hon kan gå lös och möta andra hundar osv. Hon har varit mycket knepigare att jobba med än Kelly som jag nog får säga har varit ganska enkel. Men jag gillar när man har lite att jobba med, det är lite som med hästar. Dom är som har mest vilja och äe lite svårare att få ordning på blir oftas bäst.. Kira har dessutom tagit sig jätte fint i vikt och klon har läkt fint..
Kelly har faktiskt gott ner lite i vikt och ser också ganska bra ut för tillfället men sen får dom också väldigt mycket motion just nu. Dom fick mycket innan också men inte som nu. Nu har jag bara mig själv och som att tänka på och behöver inte anpassa mej efter någon annan...
Nää nu ska jag sola innan jobb, sen i käll kommer farbro på  besök och ska bli lite snyggare i håret och sen långa runda med mamma och hundarna och kanske att man hinner kolla lite tv..
Tre små loppor..

Hämta Tilda och tog med henne på promenaden med..  Det blåste jätte mycket så jag var så fjantig att jag tog på mina täcke.. Men Kira fryser så himmla lät och man vet själv att det är inget kul att gå när man fryser.. Musklerna mår bättre av att vara varma.. Men det var skönt att komma ut en runda nu på morgonen i alla fall.. Nu bär det av till stallet..

Måndag morgon...

Det har varit en tuff helg på många vis, men väldigt kul.. Nu börjar en ny vecka med nya tag och vi blickat framåt..
Och tänk så glad man kan bli av att vakna med dessa två..Kira som har trängts hela natten och envisas med att ligga på tvären..Kelly som alltid ska ligga vid fötterna och trängas.. Så jag har ju då fått ligga intill väggen i fosterställning för att dessa små monster ska få plats.. Men vad gör man inte för sina älsklingar.. ??? Nu ska jag ta dom en långpromenad innan det blir ridträning för Jan med Tess... Lite halv kasst väder men vi kämpar på.. Sen tänkte jag träna lite brottning i kväll om jag hittar lusten till det.. Men det tror jag nog..

Vill bara också påpeka, Sverige är ett fantastiskt land, och det stavas Yttrandefrihet.. Bara för att jag skirver en sak behöver man ju inte ta åt sig, om man inte kände sig träffad.. Allt är en tolkningsfråga.. :)

Nu promenad med dogsen..

Morgon pigg..

Igår kväll var jag som sagt ute och gick med Pia, Tilda och Lina.. Vi var ganska länge, kom hem vid 19,30 och då kändes det ganska lagom att slänga sej på soffan och kolla film.. Gick sen och la mej vid 22,00, Häftig lördag kväll va?? :) Nää men jag behövde ta igen sömn och bara få vila så jag somnade direkt men vaknade dock 6,30.. Kan bli trött på sig själv då.. Hundarna tittade lite slött på mej och kröp ner under täcket igen.. Eftersom jag inte kunde somna om körde jag upp till stallet, släppte ut hästarna och mockade.. Sen hem och gjorde ett tappert försök till att äta frukost men det slutade med att Kelly fick den.. :) SEn ut på 45 min promenad med hundarna, hade tänkt springa men kände mej lite förkyld och snorig i dag så nu laddar jag med C-vitaminer..
Hundarna ska faktiskt få ett bad idag, var ett tag sedan nu..Såhär kul tycker Kelly det är att bada.. Jag har varit lite anti badkaret men när man ska duscha hundarna är det kanon...Så nu ska jag faktiskt slänga mej på soffan ett tag och slö kolla lite tv, får se om Johan dyker upp i dag.. Ska även se om jag hinner rida Bettan en runda..


Villken dag..

Kom lite sent till Perstorp i dag men hittade faktiskt rätt.. :) Jätte trevligt att träffa Maria och prata lite och villken god äpplepaj.. Sen körde vi till ett bra ställe och gick med hundarna. Dom kunde vara lösa där hela runda.. Sen ska vi ju inte prata om villken lite goding Maria har köpt, en 4 månaders leonberger..Bozz, och det gick faktiskt jätte bra med mina två småttingar..Liten storleksskillnad.. ;P
Sen körde jag till Röstånga för att hälsa på hela gänget.. Gick en långrunda med Farmor och tog en fika, mysigt. Dock blev det en ganska dramatisk vändning när vi gick hem till campingen. Jag ser två utländska killar komma springade och en bit bakom två fotbollsspelare som jagar dessa två. Jag ser att de två mörka killarna springer mot en bil som sår precis där vi går.Jag fattar då att dom måste ha snott något, oh mycket riktigt.. Först tänkte jag ställt mej i vägen men nöjde mig med att ta reg nr på bilen i alla fall.. Dom hade länsat omklädningsrummen på Röstånga IF, så jäkla tråkigt och nu är jag kanske fördomsfull men det är dock fakta.. Två utländska killar, vad kör dom för bil? Mercedes, var är bilens registrerade ägare bosatt? Jo Malmö... I rest my case.. Sorry..

rest av eftermiddag gick dock ganska lugnt tillväga, nu ska jag ut och springa en runda, dock utan hundarna.. Dom har fått två långrundor i dag så nu ska jag ut och rensa i mitt huvud sen krypa ner i soffan och göra lite martyr av mig själv.. Ta täcket och krypa ner med dogsen, tänkte det om och om idag när vi var ute och gick. Dom två håriga monsterna är nog det bästa som någonsin har hänt mig, dom finns där hela tiden, lyssnar och tröstar och litar alltid på mej.. och all den närhet dom ger..


Nu fick jag precis sms av Pia så det blir till att gå en runda i stället.. :) Passar mej perfekt... Sen tvmys..

Lördag..

Var i stan en snabb runda med brossan igår kväll och åt lite och tog en cider.. åkte hem redan vid 23 tiden. Trevligt men jag var så jäkla trött, förra natten var ju inte så kul..
Det åskade ju när jag sen skulle lägga mej, varken jag eller hundarna är direkt rädda för det men visst saknade jag Johan lite extra :( , vet ingen som älskar oväder som honom..  Men vi somnade ändå och sov till 06,15 sen vaknade jag hastigt igen.. Dock inte hundarna som inte så förtjusta i mina nya sov vanor eller snarare brist på sömn. Jag vet att tid gör att man glömmer, läker alla sår, men jag vill ha en chans... och jag kan äntligen erkänna, mitt fel. Jag hade också fel..

Just nu måste jag bara säga att jag älskar Rasmus Seebach.. Engel och lidt i fem är dom bästa låtarna som spelas just nu.. Så himmla fina texter och jag som knappt fattar danska men jag har lyssnat på dom några gånger..

Idag är faktiskt en väldigt kul dag.. Jag ska upp till stallet och släppa ut mina små hästar och sen ska jag köra till Perstorp, jepp ni läste rätt.. Jag ska ta en fika och en promenad med en gammal kompis som jag tappat kontakten med några år.. Maria på torpet.. Haha.. Det ska bli riktigt kul, sen om tiden räcker till ska jag köra inom en sväng till Oderljunga och träffa Linus en runda, det var inte igår.. Sen vidare till Röstånga och hälsa på mamma och pappa en runda, kanske äta om man har tur.. :) Så nu ha jag lite bråttom, ska hinna mocka också.. ;PLilla Lina, fladdermusen var så söt igår på jobb i sin rosa filt.. :)

Nu har vi bredband.. :)

Då var det Fredag igen.. Veckorna går så himmla fort, känns som om det bara är Fredag och Måndag..
Nu har jag och hundarna bott i lägenheten några nätter och börjar känns oss hemma, eller det är väl mest jag som ska vänja mig.. Jag har fått min box också så nu har jag TV kanaler.. :) Så äntligen kan man kolla på lite Tv program. Tur man har en brossa som kan koppla in saker, jag är totalt oteknisk vad gäller sånt..
Började morgonen med en timmes helkropps massage.. Inte fel, så  nu går man på moln. Men det behövdes efter all löpning med hundarna.. Man ser att Kelly har byggt jäte fint på bakdelen och Kira har växt till sig tycker jag, Hon äter bra och ser riktigt snygg ut i kroppen nu tycker jag. Ganska lagom hull på båda nu.. :)
Dom tränas för fullt nu så dom ska vara i bra kondition inför LC provet, man vill ju inte att dom ska skada sig, sen gör det ju ingen om dom placerar sig bra.. ;PMin fina lilla tös..:)Min andra snygga tjej..Kelly har legat och gottat sig i solen i dag.. :)Både hundarna och jag är väldigt nöjd med den nya soffan.. :)


Nää nu bär det av till Maxi och en djur affär och sen blir det nog till att ut i stan och ta en öl med brossan..

Hundarna ligger skönt utslagna efter bus med Loke och bollen... Så jag kan med gott samvete låta dom vara hemma.. Har funderingar på att skaffa ytterligare en hund. Jag lånar ju hit mammas och deras BC varje natt och känner att jag både har tid och motivation för en hund till. Då vill jag ha en som vaktar, men har kollat lite på de större vinthunds raserna, som galgo och saluki.. Dom vaktar kanske inte så bra men jag är väldigt förtjust i dom.. Men som dagt vi får väl se..  Jag är i funderings stadiet just nu och kollar runder lite... Och det kanske inte blir en till heller, jag är ganska nöjd med mina två små damer.. som för övrigt var med jobb i dag och var jätte duktiga.. :)Utan bredband..

Åååå vad det är störigt att mitt mobila bredband inte har kommit än.. Nu får man gå hem till mamma och dom för att surfa.. Skit skit.. Men men idag har jag och hundarna sprungit en runda. Jag har fått tvättat och sen på jobb gjorde vi en make over på Saga, blev jätte snyggt och jag har tagit före och efter bilder som kommer förhoppningsvis i morgon..
Nu står det middag på schemat, Kloklippningen efter det för hundarnas del.. sen ska jag in och kolla på seriematch i Helsingborg.
Morgondagen börjas väldigt bra med helkropps massage i 1 timme innan jobb, sen får vi se vad fredagkvällen har att erbjuda, hoppas på en trevlig överraskning men det tror jag dock inte.. Men men misstag gör vi alla, sen får man bara lära sig att leva med dem..


Fler bilder från Sofiero..

Tack snälla Birgitta ( Som äger Kiras syster) som skickat fler bilder från sofiero på Kira... :)
Tre..

Det är konstigt hur hundar kan inge en så mycket trygghet och hur dom kan få en till att må så himmla bra.. Igår betsämmde jag mig för att sova i lägenheten men kände ett visst obehag.. Massa minnen och det faktum att jag är jätte mörkrädd och jag äger ju inga vakthundar precis.. :) Därför tog jag med mej Viggen bort igår så han fick också sova hos mej.. Och helt plötsligt så kände jag mej helt trygg av att veta att han ligger nedanför min säng ( Ja, han fick faktiskt inte ligga i sängen med den pälsen.. där går min gräns, det får han inte hemma heller..;P)

Sen mina andra två monster ger en känska av närhet, att få käna sig behövd och får närhet av.. Tig mitt täcke och bäddade ner mej och hundarna i soffan, som jag är VÄLDIGT nöjd med och kollade en bra film.. Nu ska det bara inhandlas ett sourroundljud med sen så..

Nu bär det strax av till jobb sen brottning i kväll... kroppen känns helt ok trots två löprrundor igår..Kelly och jag mös i soffan igår..Carro mös med FlisaSå avslutar vi med Molly.. Det är så mysigt nu när hästarna börjat komma in på natten..


"...Darlin, she won't ever be me.."

Vädret ut i dag är ungeför så som min sinnestämming just nu.. jäklit inspirerand en Månad... :) För att göra det hela ännu bättre tvingade jag ut mina små råttor på långrunda i detta vädret. Dessutom ville jag testa mina nya regnbyxor som jag köpte på semestern.. Och didriksson är faktiskt riktigt bra. Är jätte nöjd med både jackan och byxorna.
Som om inte allt annat är nog nu fick samtal från folktanvården i dag med, tydligen så ska man behöva komma dit kl 11,00 i morgon.. Jag är inte rädd för att gå dit, men jag har ju roligare saker att hitta på..
Ikväll blir det träning, brottning. Ska faktiskt bli riktigt skön, löpningen med Nina i fredags kändes bra och sen har jag faktiskt vilat resten av helgen.. Förrutom rundorna med hundarna..

Bilder från vår underbara promenad, som både jag och hundarna njöt av.. ;PKaninspaning på G.


faktum är att det var faktiskt riktigt skön att gå ändå, det duggade sådär lagom.. Sen lite bra musik, takida som kan det inte bli bättre..Nu sover dom gott, dom små liven.. Man känner sig så nöjd som hunägare när man har trotsat vädrets makter och gårr långrunda i alla fall och hundrna är så nöjda efteråt..

Nu lunch, Nudlar :) Jobb och sen träning..
Flyttning..

Ja idag har har vi varit i lägenheten nästan hela dag och städat och flyttat in alla mina saker. Tur jag och Nina var en sväng på Ikea igår, men måste ditt och ha lite saker till i veckan. Jag hade ju inte trott att jag skulle flytta så snabbt så det är en del att fixa i morgon. Tv, bredband, el osv.. Tröttsamt..
Blev väldigt nöjd med lägenheten annars, pappa var snälla och fixa trädgården, mamma putsade fönster.. Jag säger det igen JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA FÖRÄLDRAR...
Hundarn gillade den nya soffan skarp.. Tur vi satte ihop den först för när vi sen städade och ordnande låg hundarna där och mös..:)
Nu blir det lite middag och sen gå och rösta..

Så jäkla kul..

Om jag inte hade haft jobbet och hästarna här nere hade jag fan flyttat till Ronneby och Nina.. Så jäkla kul att hon är hemma i helgen..
Har jobbat mycket i dag och ganska intensivt med hem snabbt och mockade. Sen ringde Nina och hörde om jag vill springa 5 km med henne, det tackade vi inte nej till.. Dock började det ÖSregna när vi nästan var klara och jag var riktigt blöt när jag kom hem såg ut som en dränkt råtta.. :)

Efter det släppte jag in hästarna med mina andra hälft, Pamela.. Vi gick och handlade som en litet gift par i Ica.. Haha.. Sen kom Nina, vi frägade och klippte henne och jag kockade lite mat. Tacos, kan inte bli fel. !!
Ninas kommentarer till mycket är så kul som när vi åt, hon hade tagit coctali (eller hur det nu stavas) tomater och tagit av de gröna på toppen och mitt när jag pratar så " Sara, vänta!! Har jag ätit dom gröna jag tog av?!.." Hahah.. Jag bara dom ligger kvar under din tallrik Nina.. Tur hon har mej som har kolla.. Riktigt kul kväll med henne som blev ganska sen och nu ska jag hoppa i säng så jag orkar jobba i morgon. sen sk jag och Nina kolla nya Ikea och en runda på väla för att inhandla ny outfit till i morgon kväll..Nina, med färg i håret och tacos.. Mys mys..:)


Ingen av hundarna fick följa med på joggin-turen, tur var väl det. Dom är inte direkt förtjusta i regn. Dom fick kasta lite boll när jag kom hem. Mitt pulver till Kiras klo kom i dag med så nu hoppas vi att klon ska läka till den 9/10 då det är LC prov.. :)

Nu ska jag krypa ner i sängen med min två godingar.. God natt..

Träning och trött..

Samma skit väder att vakna till i dag, kanske t.o.m lite värre.. Hundarna tittade ut från trappen och vände illa kvickt in i sängen igen. Önskar jag kunde gjort det samma.. :) I natt har jag haft Kira som ett plåster på kroppen. Hon har legat på min mage hela natten och knorrat.. Trots att det är trångt är det ändå mysigt.. Tur man har någon att mysa med..

Förmiddagen gick ganska snabbt, gick en långarunda med hundarna mellan skurarna, jätte skönt för jag var så seg i kroppen efter gårdagen träning... Och det blev inte bättre efter träningen i dag.. Massa matcher men kul träning ändå.. Jag är ju inte så glad för at köra teknik eftersom jag inte ska tävla utan bara tränar för att komma i form.. Så det käns faktisk ganska bra med både brottning, löpning, promenader och ändrat i kosten lite..

Nu ska jag slänga mej i en dusch mamma får köra till stallet för Barbor ska komma och vaccinera hästarna nu..:) Sen ska jag kolla tv och mysa med hundarna.. Och Nina kommer hem i morgon.. :) Fixa till hennes hår..

"...I dag kastar vi oss ut, sen får vi se var vi landar.."

"...I can't be beat and that's a fact.."

En ganska kass dag med kasst väder.. Men så är det ju också Onsdag, mitt i veckan... Sov ganska kasst i natt, Mådde illa vet inte riktigt varför. Sen försökte jag shoppa lite på Väla på förmiddagen men det ville inte sig riktigt.. Inget har känts riktigt bra idag, förrutom träningen.. Trodde att den skulle känas ganska tråkig med, men tänk så fel man kan ha.. Vi var ganska lite folk, men bra folk och vi började med fotboll, som vanligt. Alla som har sett en träning vet att varken jag eller någon av de andra tjejerna blir svettiga under den uppvärmningen, vi rör oss inte alls. Men i dag fick vi bli ett tjejlag +Jim och det fungerade jätte bra. Vi var inte bäst men vi var svettiga och uppvärma och hade skit kul.. Frida gjorde mål..:)
Körde styka på slutet så mina axlar och mage är ganksa möra.. Men det är skönt..Frida med stången, haha..

Tänk om man bara hade vågat....


".. If you can't catch a wave then your'e never gonna ride it .."

Fick sovmorgon i dag, gjorde dock en LITEN miss i morse, jag har ju som sagt ansvar för att Carro ska komma iväg till skolan på morgonen.. Idag var jag dock så tankspridd att jag lämnade henne UTAN frukost.. Nog bra barnvakt jag är.. Haha.. jag klara bara att ha hand om mej själv och hundarna på morgonen.. Det värsta var att jag inte kom på det förren vid kl 12.. :) Känner mej väldigt ansvarsfull..
Har varit i min lägenhet och tömt massa skit i dag som ska slängas, man vill bara rensa ut allt och börja om på nytt, få ut honom därifrån så mitt liv kan börja, känns som om man står på stand by, bara vill komma igång.. Ska väl ta ett nytt tag där igen i morgon..
Jag undrar om det är möjligt att separera som vänner? Om det verkligen finns något par som delar på sej som kommer överrens om allt, känns så tråkigt att man ska bråka om allt,  men det är väl en del av processen när man tar avstånd från varandra.. Elle nåt.. :)
Hur som helst, allt annat känns faktiskt riktigt bra, satte i nytt långt hår idag, blev ganska bra får se om jag ska behålla det,. vi prövade lite på vinst eller förlust.. Kul att ändra lite och Nina kommer hem till helgen så vi ska förmodligen ut i stan på Lördag så Timmi får vara hundvakt.. :) Det ser vi framemot..

Man märker verkligen i dag att det börjar bli höst, har precis sprungit en ganska bra runda med Kelly, fick dock ta reflexväst för det bliur mörkt så snabbt.. Bra musik i öronen gjorde rundan lättare, men ibland saknar man någon att springa med, som peppar en lite och dra.. Fast jag är nog mest en ensam löpare ändå.. rensa tankarna lite, dock har jag lite problem med att få en person ut ur mina tankar, får se hur jag ska klura ut det.. :) Ibland måste man våga för att vinna och hoppa utan att vara rädd för att falla.. Jag har varit på botten, så nu finns bara en väg.. Och det är Uppåt..!!!

Ridträning..

Träning med Jan för första gången sedan sommaruppehållet... Både Tess och Bettan var med.

Bettan gick jätte bra, Tess sådär..Bettan och jag..
Nu blir det lite snabb lunch och sen iväg på jobb och sen stressa iväg till brottningsträningen i kväll.. Tur man har att göra.. Haha..


Söndags mys..

Nya Robin Hood filmen var en av de bättre filmerna jag sett på länge, jätte spännande. Vet dock inte om Kira, Kelly och Loke håller med om det. Såhär ser det ut en typisk kväll i soffan hos oss..Jag och mina små råttor i en soffa och..Loke får ta den andra för han brer sig...


Sofiero..

Bättre väder och bättre humör på både mig och hundarna gav flöljande kritik av domare Van Der Lee-Grevelt:

Femenin combination of power and elegance, Well formd elegant head, strong neck, exelent topline, nice spring of ribs, well angulated and muscled, easy mover, need a littelbit moe balance in elbows.

Kira blev placerad 1a bästa unghundstik med Ck av 9 hundar och sen oplacerad i bästa tik klass, så jäkla stol över henne och så glad jag blev när jag väl fattade att hon vann..


Känner att denna kritiken är mer rättvis än den igår, men samtidigt var både jag och Kira i bättre form i dag. Sofiero är en utav de trevligaste uställningarna jag vet. Super kul att umgås med Inger och hennes vänner, titta på massa snygga hundar, shoppa en massa och hyfsat väder..
Pia kom in och tittade och det var jätte mysigt, och hjälpte till med Kelly lite. Pipsillen som inte kan vara utan matte mer än 2 sekunder..
Tack Elin för bärhjälpen och sällskapet, det var jätte trevligt..

Här kommer massa bilder..Inger och Emil, han vann också unghundsklassen med CK och blev bästa hane 3a..


Kira


Delar av unghundsklassen tikarStellan, galgon som jag blel förälskad i och gärna tagit med hem.. :)


Kira med sin fina rosett..


En del godis och massa mat blev det med hem..
En väldigt lyckad och trevlig helg..
God morgon...

Ååå gud vad jag är trött, så skönt som jag sovit i natt var länge sedan.. Jag och hundarna har legat och myst hela natten och jag somnade direkt när jag la huvudet på kudden.. Nu ska jag bara fixa till mig och hundarna lite sen bär det av till Sofiero, Kira ska nog ställas vid 11... Ska strax hämta upp Elin med..Hundarna var lika yrvakna som jag i morse.. Haha..


2 år av saknad..

11 september 2008, datumet som jag tatuerat in på mitt ben under bilden av Lady...
Jag kan fortfarande inte se en bild på henne utan att tårarna börjar rinna, för många är det säkert oförståligt hur man kan få sånna känslor för ett djur, en häst. Men hon var verkligen min andra hälft.. Min närmsta.. Käleken till henne är obeskrivlig och jag minns dagen som det var igår.. Då jag blev tvungen att fatta det svåraste beslutet i mitt liv hittils, att ta bort min bästa vän..
Lady Dee


Laröd..

Dåligt väder och en hund som hellre hade legat hemma i soffan och myst gav denna kritik från domare Nicklas Eriksson:

"Femenin, kunde vara generösare i sina linjer, fint huvud, kunde vara något mer utfylld i nospartiet, något lätta öron, önskar längre hals, bra överlinje, något avfallande kors, Behöver ännu fylla ut i fornten, kunde vara bättre vinklas fram, djup bröstkorg, fina vinklar bak, fin benstomme, rör sig bra bak, något lösa armbågar, god steglängd från sidan, något frenetisk."

Hon fick sin första 2a.

Det var en lång kritik, jag tolkade den första ganska negativt men sen när Inger förklarade lite mer så förstod jag bättre. Dom är ju inte färdiga och ska utvecklas mer det är därför det finns en Unghundsklass. Vi hoppas på bättre tur i morgon..
Jag vet inte varför Kira var på konstigt humör i dag, eller jo det vet jag kanske men det var synd att hon inte alls ville visa upp sig. Hon bara stod och darrade och tyckte det var pest.. Men som sagt hon har haft en bra dag i dag.. Efter utställningen körde vi till Röstånga för att hämta hem Kelly.. Tog en långrunda i skogen och pratade lite med camping gänget.. Tänkte först sovit över men kom på att jag nog heller ville köra hem och krypa ner under täcket och kolla film..
Imorgon följer Kelly med till Sofiero och Elin med. Ska bli kul, kanske att Pia också kommer och kollar.. :) Kelly ska dock inte ställas..

Eftersom jag har en mattegris till hund så fick jag själv ställa Kira idag så därför blev det inga bilder. Men jag hoppas Elin kan ta några i morgon... :)

Nu ska jag ta mitt täcke, förflytta mig till soffan och mysa med dom två bästa hårig tjejerna i världen..

Kira och Kelly..

Spännande..

Kira är nybadad har nyborstade tänder och nyklippta klor..  Jag kunde önskat bättre väder i dag men det får väl duga. Jag är alltid lite nervös innan utställningar, och det är inte ens jag som ska ställa henne.. Haha.. Men oavsett hur det går så är hon min lilla snutta ändå.. :) Ska bli jätte trevligt att träffa Inger och alla hundarna också. Kira blir så glad när hon ser Inger... Få se om hon kan stå stilla i dag dock, hon har ju lite mycket energi lilla Kira.
Kvällen spenderas nog i Röstånga, måste upp och pröva munkorgen som jag får av Inger idag på Kelly.. Får även Kiras nya WR täcken.. :) Där är ju inte så mycket att shoppa i Laröd, desstomer lär det bli i morgon på Sofiero... :) Hoppas mamma hinner in och kolla i morgon..

Nä nu ska jag också hoppa in i en dusch så jag också kan vara lite fräsch bredvid Kira.. Haha. :)
Min lilla vacka tjej.. :)

Fredag morgon..

Kom hem ganska sent efter träningen igår, stack direkt hem till en kompis efter och pratade lite..
Så när mamma kom och väckte mig 06,50 var jag medvetslös, tur det är Fredag.. Hundarna verkar vara lika trötta som jag.. Sitter och funderar på vad jag ska hitta på ikväll, jag kan ju inte gå ut eftersom jag ska på utställning i morgon och behöver då gå upp ganska tidigt. Jag ska dock packa det mesta i dag så det är klart. Kanske att Johan ville följa med och titta på Kira, perfekt med bärhjälp.. Så det lutar nog åt filmmys i kväll, jag och Kira.. Mamma och pappa åker som vanligt till Röstånga och tar med Kelly... Det är nog det enda negativa med att bo själv att behöva sitta ensamm vissa kvällar, man kan ju inte träffa kompisar varje dag, och i bland är det skönt att vara själv... Knepigt, tur jag har hundarna att gosa med..Carro och Loke, kollar Tv nu en stund innan skolan..Kira förflyttade sig från min säng till sin egen.. Hon tyckte också det var lite i tidigaste laget..Kelly la sig i sin säng.. Som synes är vi alla väldigt morgontrötta här i dag på morgonen, jag har dessutom träningsvärk i rygg och axlar.. Skönt.. Haha..
".. I wanna wake up with you..."

Träning igår, gick ganska bra det var kul i alla fall..
Joggringrunda nu på morgonen med hundarna, blås väder men skönt i alla fall..
Åkte tåg(!), ja ni läste rätt in till stan och fixade lite sen handling med mamma..
Brottning ikväll, hoppas jag kan lura Pamela på ett kast igen.. :)


Kiras klo har växt ut jätte bra och hon haltar inte längre så det bådar gott inför helgen.. Lite synd att jag missar träningslägret, men ska se om jag inte kan få någon annan till att visa Kira på söndagen så kanske jag kan vara med på det passet, men vi får se.. Jag har ju sett fram emot utställningen ett tag nu... Jag får väl kolla av läget..

Nu blir det jobb.. ska försöka bli klar snabbt i dag så jag hinner kolla på Carolines träning lite..

".. Respect yourself in hard times..."

Igår blev det mycket jobb på kvällen.. Men det var faktiskt ganska kul.. Tur hundarna hade fått sin runda på förmiddagen. När jobbet var klart stack jag och en kompis ut på en skön joggingrunda, lite kort tyckte jag men man får anpassa så kompisen orkade.. Haha..  Men det var ganska lagom med tanke på att jag har träning i dag med på brottningen och har precis gått 1 timme med hundarna.. Nu blir det in i en dusch sen iväg till jobb..
Känns riktigt bra i dag faktiskt..
Fick nummerlappen till Laröd.. 88 whippar anmälda, ska bli jätte kul.. En hel helg med bara hundar.. :)

Lite bilder som Pamela tog på träningen, jag brukar inte ta in bilder på mig själv för jag tycker aldrig att jag blir bra på dom, Haha.. Men i dag blir ett undantag..

Oj glömde nästan, fick en väldigt bra kommentar på förra inlägget, sånt som gör att man kämpar lite till.. :)


Jag och Frida.. Haha..Lite suddiga, men detta var när vi gjorde massa parövningar..


Ha en bra dag.. !!!

"..Don´t try, I wanna be on my own.."

Igår kväll var det dags för brottningsträning igen. Körde 1 timme och 30 minuter bara fys.. Parövningar på olika tider och olika repetioner. Orkade nästan hela, kände riktigt bra faktiskt... Sån träning är faktiskt jätte rolig och man känner sig så nöjd när man sen kommer hem. Det märks att all min löpning börjar ge resultat så det är kul. Får bli en liten runda i dag med för att mjuka upp kroppen liten.
Igår började jag veckan med lite massage också, att inte alla unnar sig det...Bland det bästa som finns..:)
Passade även på att sola, inte heller helt fel..
Tog mej en promenad med hundarna nu på morgonen, Takida i öronen och promenerade i raskt tempo 1 timme.. Så skönt att börja dagen..Kelly och Kira fick också följa med, alltid lättare om man har sällskap..
Nu ska jag bara få i mig lite frukost sen blir det en tur på Bettan innan jobb. Efter jobb blir det till att fixa till lite kompisar sen förhoppningsvis en löprunda med sällskap.. :)
Danmarkstur

Lördagen började med att jag vaknade 06,45 inte så jäkla kul.. Men jag kände mig ganska pigg så det var bara att gå upp. Stack till stallet och fixa frukosten sen gick jag långrunda med Kira. Jätte mysigt väder. Sen frågade Timmi och Lina om jag ville med till Danmark. Det var typ evigheter sedan jag var där så jag hängde på. Åt lite korv på båten, shoppade lite kläder och en ny body butter.. Cocusdoft Mmm..
Köpte med goda wienerbröd hem och körde upp till farmor och farfar och fikade sedan vidare till Röstånga. Kul att träffa Henke och Mari igen.. Vid femtiden tog jag med Kelly och Kira och körde hem...
Gick en runda till med dom och upp till stallet en runda och fixade lite med Bettan..Timmer käkar korv på båten..

Nu ska jag ta en riktigt långpromenad med hundarna sen ska jag bort till lägenheten och tömma lite med Johan och sen ridning med mamma och carro i eftermiddag och sen blir det förhoppningsvis kolla lite film i kväll.. Vill så gärna se den nya med angelina jolie, Salt.. Så det får nog bli den i kväll sen börjar jobb igen i morgon.. Allt flyter på, och det är faktiskt skönt..

Ha en bra dag...

Ridtur och Halm

Då fick man reda på att man skulle lasta av ca 180 baler halm och lava dom, helt plötsligt visste man vad man skulle göra denna kvällen. Han ta en ridtur med Izabell, Elin och sen Sara också.. Galopperade på stubbe. Elin och Izabell var inte sena på att hänga på när vi gasde i väg..Delar av gänget.. En salig blanding av hästar..Tess och IzabellMollyTjejerna var duktiga och mockade..


Så mysigt ibland det är att bara ha en hund. Kira och jag gick en runda i stallet. Jag hade henne lös, tränade lite lydnad och det gick riktigt bra.. Det är lyx när man bara behöver träna en hund och bara koncentrera sig på en...
Så nu ska jag och Kira krypa ner i soffan med täcket och kolla fotbollen, bara mysa hon och jag... Sen kommer nog Timmi med mat.. :)


Veckan..

Veckan har flytit på snabb och varit ganska bra. Har ridit Bettan en hel del på morrnarna, och det tål att sägas igen. Det finns inget bättre sätt att starta dagen.
Hundarna har fått sina långrunda, Kelly har börjat sova i min säng igen, äntligen. Hon har inte övergivit mig.
Men idag åker hon faktiskt med mamma och pappa till husvagnen, hon älskar ju det och är lika glad om hon får sova med mamma. Den det är lite synd om är Loke, haha.. Tjejerna har tagit över hans hus. Kelly morrar när han hoppar upp i mammas säng om han råkar nudda vid henne eller om han vill ligga hos henne, Icke.. Hon är svårflörtad. Kira och han ligger däremot gärna tillsammans. Så det är gott att se. Så Kira och jag ska vara själv i helgen, eller kanske inte själv men hon blir enda hunden i alla fall. Ska kanske till Röstånga en runda i morgon med och gå långrundan med hundarna där.. Finns inga bättre skogsrunder.. :)
Nu blir det jobb i dag till 16,00 sen ska jag åka cross med Adam, lite halv nervös men det ska mest bli kul. Ser faktiskt framemot det.. Jag gillar ju fart. :)Kira morgonmyser med Loke, som dock inte är jätteförtjust i en påträngade tjej såhär på morgonen..Kelly surmupp ligger själv..:) Dåligt morgonhumör kan man säga.. :)Bettan innan vår morgontur.. Älskade lilla häst..


Nu bär det av till jobb, tänkte cyckla men mina ben har sån träningsvärk. Baksidan av låren så jag tror inte att det är möjligt.. haha.. Får bli bilen i dag..

Morgontrött..

Det tar på krafterna med alla nya rutiner. Carro ska lämnas kl 8,10 på morgonen så det är till att gå upp 07,00 varje morgon. Det är tufft och inte poppis hos hundarna..Ni kanske föstår att det är trångt med en 90 säng och två hundar..Kelly ville inte alls gå upp i morse..Kira gav mej en blick som skulle kunna döda när jag tog bort täcket.. Haha.. Dom fick en snabb kissrunda bara sen sprang dom snabbt in i sängen igen, hade jag gärna gjort med.. :)
Men Carro ska lämnas i skolan och jag ska rida nu med Pamela en runda också innan jag ska iväg på shopping turne idag igen, flyttar mest troligen den 4/10 tillbaka till lägenheten.. :)