Helt perfekt...

Sovmorgon och låång frukost. Stallet och sen upp till farmor och farfar på Söderåsen. Lång promenad med hundarna i skogen och sen Tv kväll med Timmi, Lina, Adam och Jenny..

Och Äntligen kommer här massa nya bilder på hundarna och Prince...Prince..Johan och Dogsen.. Det ligger lite snö kvar på åsen..KellyKiraKiraKiraKellyAlla tre sätter av...Johan var tvungen att styla lite... Haha..När Johan köpte ny MC blev Brorsan också sugen på att at kort. Så han köpte denna igår.. :)Och detta är då Johans nyförvärv som vi var och köpte förra helgen... Den är faktiskt jätte snygg och igår fick jag provåka en runda.. Det ska bli riktigt kul när säsongen kommer igång..Blåsigt värre...

Ibland undrar man varför man bor i Skåne.. Jävla blås hål... Har precis varit och släppt ut hästarna. Lill Prince fryser faktiskt så han har fått ett täcke.. Vi har ju inte så att dom kan gå undan vinden, det är bara öppna fält och han ska inte stå och frysa..
Tror ni han bryr sig att täcket blåser om benen på honom??Inte ett dugg... I helgen var jag ute en promenad med honom... Det tycks inte bekymra honom att lämna alla de andra hästarna.. Han lunkade snällt med. Det kom en bil och det störde inte honom heller.. Så allt flyter på jätte fint med honom...

Hundarna löper fortfarande, men det börjar närma sig slutet... Så här kommer lite nytagna bilder på dom..Johans lilla guldklimp.. :)
Och Kelly Belly Bula...
Helgen har dessutom ägnats åt att göra om lite här hemma så Johan ska känna sig lite mer hemma.. Det känns faktiskt jättebra att ha blivit sambo igen..
Det roliga är att jag ALLLTID har velat ha en svart vägg, men alla har alltid sagt att det blir för mörkt osv. Men inte Johan, så nu har jag fått min svarta vägg och nya fina mörkläggningsgardiner.. Det blev riktigt fint här hemma..

Det är svårt att få till bilder som gör det rättvist, men jag tyckte det blev jättesnyggt...

Sen imorgon är det invigning på nya salongen på Råå, ska bli kul att se hur den har blivit..


Om man skulle...

Sitter och funderar på om jag ska ta och anmäla Kira till in. officiell utställning i Laholm den 12 Mars... Jag Jag är lite sugen på det faktiskt. Hon är inte utställd sen Sofiero förra året.
Jag har dessutom byt foder igen, Nu äter dom Nordic färskfoder och älskar det. Kira har tagit sig bra i vikt och ser riktigt fin ut. Nu när snön är borta har man kunnat cykla med dom lite och börjat springa med dom. Nu ska dom komma i form till LC och WR. Men jag önskar att dom slutar löpa nu!!! Jag är så trött på att hålla på med dessa trosor på dom och att det droppar överallt så fort dom lyckas ta av dom.. Men det är bara en vecka kvar nu ca.. Skönt..!!!

I helgen hade jag dessutom lite otur med Prince, han hade en släng kolik. Som tur var jag där uppe. Så det var bara att trycka i honom A-fil,( som han för övrigt tyckte var gott och drack självmant) Och gå med honom i ca 1 timme. Ringde även till djursjukhuset och rådfrågade. Men jag bedömmde att hans allmäntillstånd var så bra och ingen feber att vi skulle klara det hemma. Men dom var beredda på att vi skulle komma om det blev värre.. Men det blev det inte... Och nu mår han helt prima igen.. Min lilla skatt.. Men det var lite positivt att han blev dålig. Det blåste ganska mycket och han var tvungen att ha täcke på sig när vi gick för jag ville inte att han skulle frysa och det fladdrade i vinden ganska rejält. Tror ni kille bryr sig?? Inte en chans.. Han är så jäkla stabil, och jag blir lika överraskad varje dag av honom.. Han är verkligen en riktigt dröm, min dröm..

Nu till jobb sen brottning i kväll.. :)

Oj vad dålig updatering det är nuförtiden..

Jag antar att jag helt enkelt har haft bättre saker för mig än att sitta vid datan.. Det mesta på hundfronten ligger dessutom nere just nu. Vi väntar på LC, rundbana och Whippet race nu till våren.. Kira har dock blivit vaccinerad mot kennel hosta. Detta vaccin sprejade man in i näsan på henne?! Det var något nytt för mig, men de gick ju bra det med. Kira var dock inte helt nöjd med det hela. Dom vägde också henne 11,8 kg väger lilla fröken. Jag tycker hon är lite tunn just nu men veterinären sa att hon var jättefin i hullet.. Men när hon sen kollade vad Kira vägde sist hon var där ( ca 1 år sedan, och då var Kkira just 1 år gammal bara) så vägde hon 11,5 kg. Så det är bara en ökning på 3 hekto på ett helt år. Det är tämligen lite kan jag tycka för hon har ju växt en del.. Men men vi ska snart göra ett foderbyte här igen och gå tillbaka til Profine som jag tyckte hon fungerade jättebra på.
Dessutom löper båda damerna, visserligen är jag glad att dom samkör det men suck vad det är jobbigt att ha två löptikar.. Dom lyssnar inte och dom bråkar hela tiden..!! Men men vi får stå ut två veckor till.. :)

Största nyheten är väl att jag gått och köpt ny häst.. En del har nog sett det på facebook.. En liten hingst, Arabiskt fullblod som ska bli skimmel men är brun.. Jag har svårt att de att han ska bli skimmel, men jag väntar med spänning.. Det är i alla fall en helt underbar liten individ.. Jätte lätt att hantera, lasta, lyfta hovar etc.. Och det ska bli så otroligt kul att börja med en häst från början.. Inte behöva rätt till andras "fel" utan alla felen blir mina egna.. Och jag hoppas att  han ska bli väldigt tillgiven mig nu när man har honom från början.
Vi hade lite namndebatt om honom.. han heter AR exclusive Prince, och det blev Prince han kommer kallas.. Så var det med det.. Det kommer till att komma en hel del updateringar om honom inom kort..