Det kunde gått riktigt illa...

Jag har under en längre tid hostat jätte mycket under natten och på jobb. Orsaken visade sig nu vara att jag slarvat med min astma (som jag inte trodde jag hade mer) fått luftvägs -kattar(?) och pga av detta har jag kännt/känner mig helt slö och matt i hela kroppen. Jag fick i alla fall medeciner igår som jag var och hämtade ut. Såg fram emot att få sova en hel natt.. Men tji fick jag när jag råkade vara hemma hos mammaoch lämnade mina filmer tog ca  timme ( Måste ju ha något kul att titta på när jag ligger nerbäddad i soffan.
Men i alla fall kommer hem och ser att KIRA har tuggat upp hela min inhalator med bricanyl astma medecin. Ringer direkt till djursjukhuset och dom ber mig att vänta tills de ringt giftakuten. DE ringer tillbaka och frågar hur hon mår, ber mej ta puls genom telefonen till dem. Som tur var har hon fått i sig väldigt lite. Annars skulle hon ha kräkt, haft jättehäg puls och varit speedad. Då hade vi varit tvungna att komma in med henne direkt då det hade påfrestat hjärtat för mycket. Men loppan har mått bra och sovit gott hela natten. Så hon hade en jäkla tur.

Mindre tur hade jag som inte kunde börja ta min medecin än pga. av henne och jag har haft en helvetesnatt med hosta och andningsbesvär. Pga att mina luftvägar är för trånga får kroppen inte tillräkligt med syre för att syrasätta koppen och därför känner jag mig helt matt i kroppen. Hade hoppats att jag kunde jobba i dag men som det känns nu tror jag inte det.

Men men Kira mår bra det är huvudsaken.. Jag var såå rädd igår, min lilla loppa jag hade inte förlåtit mej själv om det hade hänt henne något. Nu ska hela köket röjas när hon ska vara själv hemma.Dålig updatering igen..

Det händer så sjukt mycket just nu att jag inte har haft tid att blogga. Snön ställer till det ganska mycket för mej, då det blir en massa extrajobb med hästarna och hundar som knappt vill gå ut. Men trots detta har vi varit ute mycket och busat i snön. Dom kryper dock snabbt under täcket så fort vi kommer in genom dörren. Har gått en del med Pia och company. Spårat med Nina och henne hundar och mysit en massa.

Har även betsällt nya halsband till de små liven. Har hämtat Kiras och ska hämta kellys i morgon. Ska se om jag kan ta bilder på dem.
Snart är det utställningsdags för Kira, 13 mars i Laholm. Ska bli kul att se vad domaren tycker om henne nu när hon har växt till sej.

Har ni inget för er och vill ha ett snyggt halsband till er hund kolla in Dafne design. Kan inte länk i min blogg men sök på google på Dafne design så kommer det upp. Kannon fina halsband och toppen kvalite.. Och bra priser.
Helg igen..

Fy vad veckan har gått fort..
Jag har ju då jobbat själv i veckan, varit min egen chef.. Haha..  Det är skit tråkigt, allvarligt. Jag vill inte jobb själv mer nu. Pia kom hem.. !!:)
Hundarna har fått vara med lite på jobb, så mysigt att ha dem nära mig hela dagen. Och kunna sätta sig och mysa med dem när man får 5 minuter över.
Jag har även haft hand om rastningen av Tilda nu när Pia är på semster, det går skit bra med mina hundar. Släpper dom lösa hela högen (mammas två med) och så får dom springa av sig sen går man fint i koppel.. :)
Hästarna händer det inte så mycket med nu när vädret är som det är.. så jag har haft gott om tid till att träna själv.. Det har blivit brottnings träning 3 dagar i veckan och det känns vill jag lova. Helt mörbultad och dessutom skadade jag knäet igår så jag har skit ont, men man ska inte gnälla.. Bara lite ;P Känns riktigt bra att komma igång igen och samtidigt träffa lita nytt folk. Man kan behöva det ibland. Det är även skönt att kunna utmmana mig själv lite och pressa sig sjäv..

Helgen blir lite konstigt, har massar med saker jag KAN göra, men jag vet inte vad jag VILL göra.. Skidor?Lc träning? skogspromend? Kolla brossans tävling?Kalas? ja... slutar kanske med att jag inte gör något alls. Känner mej både rastlös och helt tom.. Knepigt.. Känns som jag skulle behöva en förändrin/förnya nåt.. ( johan kom i.o.f.s hem med nya bänkskivor till köket igår, men jag tyckte inte alls att dom var snygga. Vi har inte alls samma smak vad gäller inreddning. Ska se om jag kan ta en bild och visa er dem.. Men han får ju + för att han faktiskt köpte det som en överraskning.. :) )

Har tyvärr inga nya kul bilder på hundarna heller. Glömmer kameran varje gång jag går ut med dem..Min fina lilla tjej..