Pirr i magen..Usch, ja i morgon ska jag ställa ut Kelly i Landskrona... Loke ska också ställas ut för den delen.. Jag är faktiskt ganska nervös.. För vad vet jag inte riktigt... Kanske för att jag ska visa båda hundarna och jag inte är särskilt bra på det. Men övning ger färdighet, säger man ju.. Dom är ändå världens finaste och goaste hundar... Återkommer på Lördag med bilder och hur det gick... Direkt efter utställningen kör vi nämligen till Röstånga.. Mamma fyller år...Man ska ha husvagn...

I helgen var vi givetvis också på Röstånga Camping... Finns nog inget mysigare ställe att tillbringa helgen på.

Lördagen startade med en lååång promenad i skogen med hundarna. Som dom njöt. dom kunnde vara lösa nästan hela rundan.


Söndagen inleddes också med en lång promenad i det fina vädret.

Kelly var jätte trött när vi kom hem i går. Hon sov hela kvällen och har sovit större delen av dagen i dag med, stackars liten. Det tar rätt hårt på henne att vara ute hela dagarna. Men man ser på henne att hon njuter av varenda minut...image302

Loke och Johan blickar ut över Odensjönimage303image304

Alla ska givetvis ha samma pinne...image305

Loke bland vitsipporna..image306

Kelly bland vitsipporna
TACK JULIA FÖR HJÄPEN MED BLOGGENS NYA UTSEENDE...


Camping...

Jag skrev ju att jag inte hade med mej kameran förra helgen i Röstånga när vi var där och campade, som tur var hade ju mamma det så här kommer några bilder från förra helgen..


image291image292


image293

Full fart.. !!!

image294image295image296

Var bara tvungen att lägga upp denna jätte mysiga bilden på min LILLASYSTER...


image297

Loke i full karriär...


image298image299

Loke kan inte förstå varför han har blivit fastbunden, han som är SÅ lydig.. Haha....


image300

En av de finaste bilder jag sett på Kelly...


image301

Dennna bilder är också jätte fin.. Tagen i skogen vid Odensjön i Röstånga...

Mitt ben...!!

Kelly är en rolig lite fillur.. =) Eftresom jag inte kan ha henne lös i trädgården (Hon hoppar över staketet, när det dyker upp något roligare på andra sidan...) Har jag spännt upp en löplina i trädgården.. Det blev faktiskt riktigt bra... Och jag kan lugnt ha Kelly i trädgården..
Och givetvis var hon tvungen att ha med sitt favorit ben ut i trädgården... Villken liten råtta.. ;P Fast nu kan jag stolt meddela att Kelly är hela 44 cm hög.... !!! Wiiiiii hon har växt två cm...

Hon liknar liten han den fula gubben i sagan om ringen.. Han som säger "My precius".... Hahaha...


 image284

Mitt älskade ben..

.image285


image286image287

Mitt mitt bara mitt...


image288

Älskade ben...


image289
image290


VILLE DU TA MITT BEN ??!!?


Promenad i Åstorp

I går körde vi i rallyfart till Bjuv för att möta upp Louis och några andra av hennes vänner för att sedan köra till Åstorp för att gå en runda... Så fina vägar där var att går, tänk att jag aldrig har gått där.. Nu har jag visserligen glömt vad det hette men det var bakom Åstorpsridhus.. Jätte skön runda och hundarna fick rastat av sej.. I alla fall Kelly och Malte... =) Och jag glömde kameran igen... !!! Typiskt mej... men jag har som tur var tagit lite nya bilder här hemma..image281


image282,
Caroline & Kelly i trädgården...

image283

Loke

Helgen...

Helgen har varit toppen bra.. Kelly fick följa med och campa i Röstånga för första gången.. Det tyckte hon var mega kul, få vara ute hela dagen.. Vi campar i Röstånga så givetvis blev det en långrunda med doggsen in till Odensjön med fika..
Sen i går åkte vi hem och nästan direkt ner till Landskrona för ringträning... Det var kanske inte så mycket nytt jag lärde mej men Kelly och Loke fick i alla fall social träning.. Det tråkiga med denna helgen är att jag hade glömt min kamera.. =( Hoppas jag kan ta några bilder i kväll i stället... Då ska vi kanske gå en runda på söderåsen..Lc träning i Flyinge..

Då har vi varit på vår första LC träning också.. Upp tidigt en Söndag och köra iväg.. Men det var faktiskt riktigt kul och vädret var helt fantastiskt..
Vi hade ju med oss Loke också... och Tilda & Pia såklart..!!
Loke och Tilda var jätte duktiga.. Eee Kellys insats tål väl att disskuteras.. Jag tror hon hade passat bättre på cirkus.. Trodde du inte att en hund kunnde slå kullerbytor?? Då har du inte sett min hund..!! Haha... Hon gillade VERKLIGEN inte munkorgen och sen har jag tränat väldigt mycket lydnad med henne och när hon springer ifrån mej hemma så skäller jag ju på henne.. Så på Lc sprang hon en lite bit efter Luren sen sprang hon tillbaka till mej... Ganska glad blev jag i alla fall för hon har ju verkligen fattat vad jag har lärt henne.. Att man inte får jaga saker och inte springa ifrån matte.. Haha.. Men jag tror och hoppas att hon kommer att lära sej att på LC är det Ok att bryta mot dessa reglerna.. Synd att det inte är lite tätare mellan träningarna.. Men men vi försöker igen.. Loke var däremot en kannon.. !!

image267

Tilda vill springa...

image269


image270


image271

Tilda in action..

image272


image273


image274

Kelly sitter snällt och väntar på sin tur...

image275

Pappa och Loke..

image276

Pia & Tilda...


image277

Loke på språng...

image278

Söta Kelly..

image279


image280

kelly the killer... Haha..Kompis...

Jag är så glad att Kelly och Thule kommer så fint överrens.. Riktiga kompisar... =)

image263


image264


image265

Loke var också och hälsade på oss...

image266

Han är så söt han...

Soligt på Åsen...

I söndags var hela familjen bjuden på middag hos farmor och farfar.. Villken god middag och underbart väder.. Efter maten gick vi en runda i skogen i ca 1 timme.. Kelly var helt slut efter det..

image251


image252


image253


image254


image255


image256


image257


image258


image259


image260


image261


image262