Rundbana i Landskrona

Då har vi prövar på Rundbana i Landskrona. Väldigt smidigt för oss eftersom det bara tar ca 15 minuter på motorvägen. Vi har ju ca 2 timmar till Sjöbo.
Jätte fin anläggning och trevliga hjälpsamma människor runt omkring.
Dessutom var det super kul att träffa Whippegänget från Malmö.
Loke sprang som en gasell, var lite tveksamm först men sen var det full fokus på trasan. Han sprang genom öppen bur.
Kelly var det dock värre med, min lilla prinssesa.. Hon gillade inte ljudet som trasan gav ifrån sej, den hade ett lite tjutande ljud. Att få in henne i boxen var inga problem, men sen ville hon inte mer. Hon liknade tjuren Fredinand när hon kom in på denna jätte banan och blev helt vilse och ville hitta sin matte. Min lilla räka.. så hon fick hoppa in i bilen tills alla var klara.
Kira som var med som åskådare hade dock inga problem med ljudet, hon hade bara problem med sin matte som inte fattade att hon skulle minsan också jaga trasan i dag och gjorde höggljuda protester och diverse cirkuskonster i kopplet i ett försök att forcera staketet och springa efter trasan. stackars lilla Kira, men man fick inte pröva om man inte var 12 månader, Och Kira är ju bara 9 Månader så hon får vänta tills nästa säsong.


När alla hade sprungt släppte vi in alla i en rasthage. Som dom sprang och busade. Det är kul att man kna släppa ihop så många hundar som aldrig har träffats förr, hanar och tikar och det blir inget bråk alls. Skit kul.
Nu är hundarna rätt trött och sover förmodligen resten av dagen.
Extra kul att träffa Ville, Klenod´s Tristan som är från samma upföddare som Kira..

Nu ska jag ta min små råttor och bädda ner mej i soffan och mysa resten av denna regningar söndag..

( ska kanske hinna köpa ny kamerasladd idag.)

Sladdproblem

Väldigt dålig updatering här, det är delvis Kiras fel då hon har tuggat upp kamera sladden ( IGEN ) och det är tråkigt att lägga upp inlägg utan bild.
Men vi har haft en del för oss.
Vi var nere i Sjöbo i Söndags och sprang LC med båda hundarna. I storm och regnskurar, men det störde inte hundarna som sprang lika bra ändå.
Jag släppte Kelly själv från staren denna gången och det gick jätte bra, Kira springer som vanligt klockrent på trasan. Hon blir ett LC monster =)
Kelly har visat lite tendenser till att bli ett monster hon med, villket bådar gott för Klubbmästerskapet nästa helg. Så för att trigga Kelly ännu mer innan dess så ska vi till Landskrona och springa rundbana med dem. Det är första gången för Kelly, Kira är för liten för att ens pröva.
Men Kira ska å andra sidan ställas ut nere på Malmövalp, hennes sista valputställning sen blir hon ju ett år i Januari.
Då ska det tas LC licens. =)

Hoppas kunna komma med bilder snart...