Loke och Kelly..

Ja Loke har varit hos oss några förmiddagar nu, Min lilla syster som är 5 säger att vi är Lokes dagis.. Haha det kan man ju kalla det..

Men igår hälsade han på moster (Tilda) han var lite små kaxig men sattes snabbt på plats olykligtvis så gick en tand igenom vid hans öga så just nu är han hos Din veterinär och får ett dränage inopererat... Stackars liten.. Hans huvud var ganska svullet och när Kelly träffade honom i morse var hon så snäll mot honom.. Men men han repar sig nog snabbt..
Vi hade tänkt åka ner till vinthundsträffen i Käglinge nästa Lördag den 8 med båda dessa monstrena och Moster såklart.. !!
I helgen blir det träning med Louis, har börjat Klicker träna med dem.. Loke är jätte duktig och tycker att det är mega kul.. Kelly är lite misstänksam.. haha..

Här är lite nya bilder på dom..

image198

Björntassar

image199


image200


image201

image202

Kelly och Loke har fått likadna täcken, coola va? Vi måttbeställde dom från en sida som heter hemmagjort... Dom passade utmärkt och kostade bara 75:- +frakt..

image203


Loke ska hämtas från veterinären kl 16,30  så jag skriver i moegon hur han mår..

Sleep over..

Ja Loke kom till oss kl 07,20 för vi skulle passa honom.. Jag trodde i min vildafste fantasi att han kunnde krypa ner i sängen med oss och sommna om, men icke.. det tog 30 min innan han sommnade.. Han och kelly sommnade så mysigt tillsammans i sängen och jag och Johan kunnde också sommna om, mys pys..

image195


image196


image197

Så söta tillsammans.. Fast det blir lite trångt i sängen när man ska dela den med två små råttor som bara tar för sej.. =)


Liten börjar bli Stor..

Gick igenom alla gammla bilder på datan... Kelly börjar ju blir stor.. Fast hon är nästan lika söt då som nu... ;P

image193

Liten skit..

image194


Provsmakning i Bruces skog..

I går var vi i Bruces skog... Det måste ha sett rätt roligt ut 7 Whippar, 1 rottis och en bordercolli... Men kul hade dom i alla fall..
Och vi hade också tur att där inte var några hundar i hängnet i Bruces så vi kunnde släppa in alla hundarna.. Fast dom sprang dock inte så mycket.. Kan bero på vad Pia hade i fickorna.. =)

image190

Korv och kättbullar är det ingen som säger nej till...

image191


image192

Va bara tvungen att lägg med denna bilden för Pia ser så rolig ut... Vet inte om hon försökte skrämma bort hundarna kanske?? Hahah...

Alla Hjärtans dag...

I dag är det Alla hjärtans dag, och pga så passade jag Loke en stund så han och kelly kunnde ha en liten mysig förmiddag..

image184

Det hela började med lite kärleks gnabb i sängen... trodde jag...

image185

Men jag börjar undra om dom vekligen vill vara tillsammans?

image186

Tänkte att det kanske blev bättre om vi tog en romantisk promenad i det fina vädret.. Det verkade gå bra till en början..

image187

Helt plötsligt började Kelly skälla ut Loke... Inte så konstigt med tanke på..

image188

.. att Loke inte gav henne några blommor, han åt upp dem själv..

image189

Han tyckte dom var jättegoda och förstår inte alls varför kelly är så gnällig..


( Dom bråkar inte på allvar på någon av bilderna, bara lite valp skojj...!! )

Stranden..

Villken härlig förmiddag det har varit... Vid 11,30 körde jag, mamma, Johan, Pia och Adam till Örbyängar med 3 råtter och ett monster..  Vädret kunde inte ha varit bättre. Jag tror att alla njöt i fulla drag... Hundaran blev överlyckliga när dom fick sträcka ut i sanden.. Dom tom. badade.. !! Det var bara Loke som var lite försiktig men han var jätte duktig..


image167


image168

tre små råttor på stranden..

image169

Helsingborgs dagblad, hundversionen...

image170

image171


image172

Världens finaste Viggen...

image173

image174

image175


image176

image177

image178


image179


image180


image181

När alla dom andra springer och leker Då äter Loke tång.. =) smasken..

image182

image183

Barnvakt..

Ja, det är inte lätt att vara barnvakt. Mamma och Timmi skulle till läkaren och jag och Kelly skulle passa Loke och Caroline... Både jag och kelly var helt slut efter att ha passat dem... =) Men vi hade kul..


image161


image162

Vi har typ 20 ben i lägenheten, men såklart ska dom ha samma... !

image163


image164


image165


image166Hårt att träffa moster..

Igår tog mamma med Loke till Pia så han kunde träffa moster Tilda.. Där hade han inte mycket att komma med.. =) Men Tilda tyckte det var jätte kul..

image157

image158

image159

Det är nog bäst att krypa under soffan i alla fall..

image160

Hmmm.. Tilda tycker inte riktigt att han ska vara där och kelly är  chockad  över hur han fick plats under soffan, han är ju en liten kloss... =)

Loke...

Gud vad söt mammas och deras lilla valp är. Fast han är ju inte så lite.. ;P Men kelly är lite skeptisk till honom. Hon tycker att han är lite väl påträngande.. Men dom ligger gärna och myser i soffan tillsammans..
Han är ju det sötaste jag sett på länge..

image156


image146


image147

image148

image149

image150

image151


image152


image153


image154


image155

Kelly försöker få lite fart på honom... Haha..

Bruces skog

Mamma och pappa har blivit så charmade av Kelly att i Lördags åkte vi upp till Torpsbruk och dom valde en lite whippe valp.. =) Dom valde wikellis good luck charm.. Han är bland det sötaste jag sett. Så dom ska hämta honom i dag. Jag tror att Kelly kommer bli överlycklig... Han ska förresten heta LOKE..
I går gick vi en jätte runda i Bruces skog med mamma, pappa, viggen och Johan.. Gud vad det var mysigt.. Det var förstås jätte mycket folk ute och gick men det var bara trevligt... Så kelly var rätt trött i går kväll...


image143


image144


image145