Loke har gjort sej ett namn i Norrköping..

WR träning igår i Norrköping. Alla tre hundarna skulle springa.. Testa våra nya fina munkorgar.
Loke var först ut av våra och skulle springa mot en annan hund. Han rev mamma sönder och samman på benen, slet sej och beteede sig som en riktigt idiot, men det är han alltid när det fins en trasa i närheten. Dom på banan hade inte sett något liknande. När han väl sen sprang var han jätte duktigt. Det andra loppet fick han dock springa själv.Loke vill springa mer..Kira skulle också springa, kissa paus först bara
Kira sprnag tre lopp själv för att hon skulle tränas i buren. De två sista gångerna gick hon själv in i buren och stod stilla och tyst. Så nästa träning ska hon få springa med andra. Hin fick ju springa utan munkorg, och villken lycka det är att få slita sönder trasan i slutet..Kira på språngKelly sprang också tre lopp med andra hundar alla gångerna. Hon är långsamm men tycker det är skit kul att springa så klart hon ska få det då. Hon fick dock berömm av han som körde trasan att han tyckte hon knatade på bra för att vara så liten.. :) Eftersom jag har lyckats fodra henne lite mycket är hon lite som en limpa nu så pappa föreslog igår att jag ska ringa skogaholms limpa och be dom sponsra Kelly med slogan,
" Skogaholms snabbaste limpa.." Han är alltid så snäll mot Kelly.. Min lilla råtta..Burarna mamma har äntligen fått in LokeKelly sista hunden.

En jätte trevlig kväll och väldigt hjälpsamma människor, det är inte så lätt när man inte har kört WR så mycket innan, så nu ser vi fram emot nästa veckas träning..

På mitt schema står idag löpning, gå en runda med hundarna och sen åka på Skeinge marknad tror jag det hette. Vädret är ganska ok idag, uppehåll och lite sol men inte så jätte varmt. Ska man få en bra solbränna innan man kommer hem frå man nog besöka ett solarium..

Semestern fortsätter..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback