Då har vi lämnat Öland..

I morse vid 10 tiden lämnade vi ett soligt Öland och styrde mot Motala. Kändes ganska trist att lämna när det var så fint väder. Men campingen, Mölletofta camping. Var en skit camping och vi ska aldrig campa där mer. Skitiga toaletter och alldeles för få. Inte varm vatten alltid i duscharna. Inga lampor i gångarna.Kelly låg och solade i bilen i morse när vi åt frukost..Eftresom johan körde upp till Öland fick jag snällt dra husvagnen till Motala. Så nästan fyra timmars körning med husvagn känns i huvudet..Regnet förföljde oss, så ni som har sol på Öland nu kan tacka oss för att vi tog regnet med oss..Nu är vi äntligen på plats, tälten är uppe och ölen är framme.. Det regnar som tur är bara skurar och det är faktiskt nästan 20 grader varmt.
I morgon åker vi på Whippet race träning med Inger i Norrköping. Vi ska träna buren så hundarna vänjer sig vid det. Samt prova ut munkorga till Kelly och Loke. Kira har redan fått sin men den behövde justeras. Sen nästa vecka alltså v 32 på Onsdagen ska vi träna WR med andra hundar på deras ordinarie träning kl 18.

Nu ska vi se om vi kan hitta något bra ställe att släppa hundarna på. Finns det någon som vet det i Motala, eller som kanske har whippar som vill leka lite så hör av er...

Semestern fortsätter...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback