Salongs hundar...

Dogsen var med på jobb igår.. Kira behöver social träning och dessutom tycker jag det är super mysigt att ha dem hos mej hela dagen.. Och dom trivs nog ganska bra med.. Men att behöva gå upp kl 08,00 för att gå på jobb är ju bara döden för en whippe..."-Usch vad jobbigt att gå upp så tidigt matte, jag vill tillbaka till min säng..!! ""- Förstår du inte matte att jag vill sova mer ?? Riktigt taskigt.. !!"


Efter middagen var mycket bättre tyckte hundarna då hjälpte dom ju till...

Dom fick varsin mysig fåtölj med tillhörande filt.. Kira spannade efter nya kunder..
Hjälpte matte att dekorera om i fönstret med band- bommull.. Kira är ett riktigt inrednings-geni...Övervakar så Kelly inte hittar på något bus, eller rättare sagt sitter hon och väntar på bästa tillfäller att sno Kellys ben.. men ändå.. =)"-Hemska lilla valp... Man blir ju bara sååå trött på henne i bland.. !! ""- Jag menar, vi har TVÅ fåtöljer.. Varför ska hon då envisas med att sitta i MIN fåtölj på MEJ och tugga på MITT ben ?!!? "

"- Jag ville ju bara vara nära Kelly och retas lite, men ska det vara på det viset får jag väl ligga här i min ensamhet.. "


Måste bara tillägga att hundarna skötte sej EXEMPLARISKT igår.. dom charmade alla kunderna.. Speciellt Kira då hon envisades med att hon skulle hoppa upp i allas knä och sen ligga där.. Jag bad kunderna säga till henne och erbjöd mej att slänga ut henne i bilen men icke.. Dom VILLE ha henne i knäet (?) Det var super mysigt tycket dom med en så social och trevlig hund.. Hmmpf.. Tja övriga kommentarer är överflödiga..
Räser-råttan har segrat IGEN.. !!!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback